کد خبر: 3987123
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۹

اطعام غدیری نیازمندان شیراز از محل موقوفه قوام

اطعام غدیری نیازمندان شیراز از محل موقوفه قوام مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس از اطعام غدیری نیازمندان شیراز از محل موقوفه قوام خبر داد و گفت: به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر یک هزار و 500 نفر از نیازمندان و مددجویان کمیته امداد از اطعام تبرکی بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 6 مردادماه در جمع خبرنگاران با یادآوری اینکه یکی از سنت‌های حسنه به مناسبت عید سعید غدیر اطعام نیازمندان است، گفت: در این راستا و به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر یک هزار و 500 نفر از نیازمندان و مددجویان کمیته امداد از اطعام تبرکی بهره‌مند خواهند شد.

وی با بیان اینکه این اطعام از محل موقوفه قوام شیراز انجام خواهد شد، افزود: همواره اطعام غدیریه در سطح اجتماع شیعیان اهمیت ویژه‌ای داشته است به نحوی که شاهد انعکاس آن در نیات موقوفات و متن وقف‌نامه‌ها هستیم و بسیاری از واقفان بخشی از نیات موقوفه خود را نیز به اطعام مومنان در روز عید غدیرخم اختصاص داده اند.

موسوی ادامه داد: از جمله میرزا علی اکبر خان قوام‌الملک در متن وقف‌نامه خود به این موضوع نیز پرداخته است و یکصد مَن برنج با لوازم آن را جهت طبخ و توزیع میان فقرای مسلمین در روز عید غدیرخم در نظر گرفته است.

مدیرکل اوقاف فارس با بیان اینکه همه ساله اجرای این نیت موقوفه قوام شیراز در ایام دهه امامت و ولایت و روز عید غدیرخم انجام می‌شود، گفت: طبخ و توزیع اطعام غدیریه موقوفه قوام با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در قالب بیرون بر و ظرف‌های بسته‌بندی شده از ششم مردادماه صورت می‎گیرد و بسته‌های غذایی تحویل مددجویان کمیته امداد نواحی یک و 2 شیراز می‌شود.

انتهای پیام
captcha