کد خبر: 3991209
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۱

روند افزایش بستری بیماران کرونا در آذربایجان‌شرقی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تشریح آخرین وضعیت شیوع کرونا در آذربایجان‌شرقی، گفت: از نظر شیوع بیماری، آخرین استان کشور هستیم، اما به‌رغم این، موارد جدید بیماری به شدت در حال افزایش است و تعداد بستری‌های کرونا به 1400 نفر رسیده است.

روند افزایش بستری بیماران کرونا در آذربایجان‌شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، عباسعلی درستی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، امروز، 25 مردادماه، در جلسه استانی ستاد مقابله با کرونا، در تشریح آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان، گفت: از نظر شیوع بیماری، آخرین استان کشور هستیم، اما به‌رغم این، موارد جدید بیماری به شدت در حال افزایش است و تعداد بستری‌های کرونا در استان به 1400 نفر رسیده است.

وی همچنین از افزایش موارد فوتی ناشی از کرونا در آذربایجان‌شرقی خبر داد و گفت: 250 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و با وجود کاهش تست‌ها، هر روز به طور متوسط 900 مورد جدید در استان شناسایی می‌شود.

درستی، با بیان اینکه در تمام مراکز واکسیناسیون استان شاهد ازدحام هستیم، افزود: طبق سیاست‌گذاری وزارت بهداشت، باید مراکز تجمیعی واکسیناسیون ایجاد کنیم و مراکز فعلی کافی نیست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با اشاره به اینکه احتمالاً در هفته‌های آینده واکسن به اندازه کافی در استان تأمین خواهد شد، افزود: برای جلوگیری از ازدحام در مراکز واکسیناسیون، باید ایجاد مراکز جدید جدی گرفته شود.

وی در عین حال، استان آذربایجان شرقی را از نظر واکسیناسیون جمعیت بالای 60 سال، استان اول کشور اعلام کرد و گفت: 86 درصد جمعیت بالای 60 سال و 30 درصد جمعیت بالای 18 سال استان واکسینه شده‌اند که بالاتر از متوسط کشوری است.

انتهای پیام
captcha