کد خبر: 3994836
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۸

طالبان: ولایت پنجشیر را تصرف کردیم / احمد مسعود: سقوط پنجشیر کذب است

گروه طالبان اعلام کرد در نبرد بر سر تسلط دره پنجشیر پیروز شده‌اند، اما احمد مسعود در توییتی با تکذیب این ادعا از ادامه نبرد خبر داد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از اسپوتنیک، در حالی که گفته می‌شود نیروهای طالبان در کابل، پیروزی خود بر نیروهای مقاومت در دره پنجشیر را جشن گرفته‌اند، احمد مسعود و دیگر مقامات این جبهه ادعای طالبان را تکذیب و اعلام کردند نبرد ادامه دارد.

همچنین ساعاتی پیش فهیم دشتی سخنگوی نیروهای تحت رهبری احمدمسعود، از کشته شدن ۴۵۰ نفر از نیروهای طالبان و به اسارت در آمدن ۱۳۰ نفر دیگر در درگیری‌های شب گذشته خبر داد.

فهیم دشتی در این باره گفت: پس از حمله شب گذشته طالبان و ۴ ساعت درگیری، ۸ هزار نفر از نیروهای طالبان مجبور به عقب نشینی شدند. خسارت‌های زیادی به آنها وارد کرده‌ایم. 

از سوی دیگر، رویترز به نقل از سه مقام طالبان اعلام کرد که آنها مدعی تسلط کامل بر پنجشیر شده‌اند. بلال کریمی سخنگوی طالبان گفت که آنها پنجشیر را تصرف کرده‌اند و احمد مسعود و امرالله صالح از این منطقه گریخته‌اند.

پیش از این ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان در گفتگو با اسپوتنیک اعلام کرده بود حدود ۲۰ درصد پنجشیر در اختیار ما قرار دارد و نیروهایمان در حال حرکت به سوی مرکز این ولایت هستنند.

شایان ذکر است ولایت پنجشیر واقع در شمال شرق افغانستان یکی از چند منطقه معدودی است که تا امروز به تصرف نیروهای طالبان درنیامده است. 

انتهای پیام
captcha