کد خبر: 4002124
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۹

توجه به گردشگری زیارت، اقتصاد شهری را رونق می‌دهد

توجه به گردشگری زیارت، اقتصاد شهری را رونق می‌دهد مدیرکل صدا و سیمای فارس با محور اعلام کردن سومین حرم اهل بیت(ع) در طرح‌های عمرانی و برنامه‌های فرهنگی و هنری افزود: توجه به مقوله مهم سومین حرم اهل بیت(ع) از جنبه‌های مختلف به ویژه گردشگری زیارت، موجب رونق اقتصاد شهری می‌شود.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای فارس، سیدتقی سهرابی، مدیرکل صدا و سیمای فارس امروز، 11 مهرماه در دیدار با شهردار جدید شیراز با محور اعلام کردن سومین حرم اهل بیت(ع) در طرح‌های عمرانی و برنامه‌های فرهنگی و هنری افزود: توجه به مقوله مهم سومین حرم اهل بیت(ع) از جنبه‌های مختلف به ویژه گردشگری زیارت، موجب رونق اقتصاد شهری در کنار شناساندن بیش از پیش شخصیت والامقام حضرت احمدبن موسی(ع) و سایر امامزادگان لازم‌التکریم حاضر در این دیار می‌شود.

وی همچنین با برشمردن ظرفیت‌های بی‌بدیل رسانه برای رشد و توسعه همه جانبه، به موضوع فرهنگ شهروندی و لزوم تلاش برای آموزش این فرهنگ اشاره کرد و گفت: توسعه‌یافتگی همه جانبه شهر در گرو مشارکت شهروندان در اداره امور شهر است و رسانه ظرفیت مناسبی برای تشویق شهروندان به مشارکت در سلامت زیست بوم خود است.

سهرابی با اشاره به جایگاه شیراز به عنوان شهری شناخته شده در جهان برای شهردار جدید در اداره امور کلانشهر شیراز آرزوی توفیق کرد و گفت: صدا و سیما آمادگی دارد تا به مطالبه شهروندان شیرازی و علاقه‌مندان به این شهر تاریخی و فرهنگی در حوزه رسانه پاسخ گوید و شهردار و مجموعه شهرداری را برای جذب سرمایه‌گذار در جهت سرمایه‌گذاری در طرح‌های توسعه محور شهری کمک کند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس تصریح کرد: مهم‌ترین سرمایه دستگاه‌های خدمات‌رسان اعتماد مردم است و بنابراین در این دوره از مدیریت شهری باید همگی تلاش کنیم مردم و شهروندان برای زندگی بهتر و آرامش خود به مسئولان اعتماد کنند و با مشارکت همه جانبه در مدیریت شهری، وظیفه شهروندی خود را انجام دهند.

انتهای پیام
captcha