مدیرکل ارشاد آذربایجان شرقی با بیان اینکه آینده این کشور به دست کودکان است و کودکان امروز جریانهای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آینده را راهبری خواهند کرد، گفت: اگر این قشر با هنر مأنوس شوند جامعه از گزند بسیاری از آسیبها در امان خواهد بود.

به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل ارشاد استان، سیدقاسم ناظمی، مدیرکل ارشاد آذربایجانشرقی، روز سهشنبه، 20 مهرماه، در محل اکران فیلمهای جشنواره فیلم کودک و نوجوان در تبریز، با بیان اینکه آینده این کشور به دست کودکان است و کودکان امروز جریانهای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آینده را راهبری خواهند کرد، گفت: اگر این قشر با هنر مانوس شوند جامعه از گزند بسیاری از آسیبها در امان خواهد بود.
وی افزود: برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان و تماشای تازهترین فیلمهای این حوزه از حقوق کودکان و نوجوانان سراسر ایران است و از این رو با پیگیریهای انجام شده و براساس برنامه مدونی که برای نمایش این فیلمها در استانهای مختلف تنظیم شده بود، استان آذربایجانشرقی نیز برای برگزاری این جشنواره انتخاب شد.
ناظمی ادامه داد: ما در دورهای زندگی میکنیم که سینما به عنوان یک هنر - صنعت در جایگاهی قرار گرفته است که بخش عمدهای از جامعه را به خود مشغول کرده و بسیاری از مردم به شیوه سنتی یا مدرن از طریق فرمت های مختلف با سینما در ارتباط هستند و به طور کلی فهم سینما در جامعه گسترش یافته است.
مدیرکل ارشاد آذربایجان شرقی اظهار کرد: فیلم و سینما مجالی را برای جامعه ایجاد می کند تا بخش عمدهای از مفاهیم کلان، توسط این هنر مورد اشتراک گذاری قرار گیرد و در این راستا ما نیز تلاش میکنیم با توجه کردن و توجه دادن جامعه به این هنر روز، بخشی از مفاهیم کلان فرهنگی و هنری را توسعه دهیم و جامعه را از مجرای این هنر با مفاهیم انسانی آشنا کنیم.
وی با اشاره به برگزاری ۲ رویداد فرهنگی و هنری در طول هفته کودک در این استان، گفت: امسال همزمان با هفته کودک، جشنواره فیلم کودک و نوجوان در تبریز و جشنواره ملی تئاتر کودک باغچهبان در مرند برگزار شد که برگزاری این ۲ رویداد را به فال نیک میگیریم.
مدیرکل ارشاد آذربایجانشرقی همچنین از برگزاری نخستین نمایشگاه و فروشگاه تخصصی کودک و نوجوان در تبریز خبر داد.
انتهای پیام