کد خبر: 4012464
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۶
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه:

کرونا توجه به ظهور منجی را در جهان قوت داد

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: در دنیای امروز پس از شیوع بیماری کرونا در جهان توجه به موضوع ظهور منجی در جهان قوت گرفت و گسترش یافت.

حجت‌الاسلام، علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی رئیس جامعةالمصطفی العالمیه روز پنجشنبه ۲۰ آبان ماه در دیدار دست‌اندرکاران همایش «دکترین مهدویت» ضمن خوشامدگویی به اعضای شورای علمی این همایش، از تلاش و زحمات دست‌اندرکاران آن، که با همت، عشق و علاقه اهداف این همایش را دنبال می‌کنند، تقدیر کرد.

وی خدمت به موضوع مهدویت را از عنایات الهی دانست و گفت: جامعةالمصطفی افتخار می‌کند در زمینه برگزاری همایش «دکترین مهدویت»، همچون سال‌های گذشته، نهایت همکاری را داشته و از همه ظرفیت‌های خود استفاده کند.

رئیس جامعةالمصطفی، با اشاره به ظرفیت عظیم فرهنگی مهدویت، اظهار کرد: در دنیای امروز و به ویژه با گسترش توجه به موضوع ظهور منجی، که پس از شیوع بیماری کرونا در جهان پدید آمد، فرصت بسیار مغتنمی ایجاد شد برای سخن گفتن در موضوع مهدویت. موضوعی که همایش «دکترین مهدویت» انتخاب کرده است، هم‌اکنون از جایگاه مهمی در عرصه جهانی برخوردار بوده و با توجه به تجربیات گذشته، این همایش از این پس می‌تواند به صورت بین‌المللی پیگیری شود.

وی با اشاره به آمادگی جامعةالمصطفی برای در اختیار قرار دادن ظرفیت‌های بین‌المللی خود در زمینه برگزاری همایش «دکترین مهدویت»، اضافه کرد: شناسایی و ایجاد شبکه بین‌المللی از پژوهشگران و علاقه‌مندان به موضوع مهدویت در سراسر جهان یکی از اقدامات ارزشمندی است که جامعةالمصطفی با استفاده از ظرفیت خود می‌تواند در آن گام بردارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی، با تأکید بر استفاده حداکثری جامعةالمصطفی از ظرفیت‌های پژوهشی خود برای مشارکت در همایش «دکترین مهدویت»، تصریح کرد: برگزاری پیش‌نشست‌ها در فرهنگ‌سازی و ایجاد توجه به موضوع همایش‌های علمی بسیار مؤثر است و جامعةالمصطفی نیز پیش‌نشست‌هایی در موضوع همایش «دکترین مهدویت» برگزار خواهد کرد.

رئیس جامعةالمصطفی، با تقدیر از خدمات و دستاورد‌های مؤسسه آینده روشن در موضوع مهدویت، استفاده از ظرفیت این مؤسسه را در زمینه برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت با موضوع مهدویت بسیار مناسب دانست و ابراز کرد: انتشار کتاب‌های آشنایی با موضوع مهدویت با نگاهی جهان‌پسند، دارای زبان گویا، عالمانه و بدون ایجاد اختلاف و حواشی، بسیار مفید خواهد بود و در صورت تدوین چنین آثاری، جامعةالمصطفی از ترجمه این آثار به زبان‌های مختلف و انتشار آن در کشور‌های مختلف استقبال می‌کند.

تبریز، میزبان این دوره همایش دکترین مهدویت

در ابتدای این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصابر جعفری، دبیر علمی همایش «دکترین مهدویت»، ضمن تقدیر از مشارکت جامعةالمصطفی در برگزاری دوره‌های پیشین این همایش، ابراز کرد: همایش امسال، همزمان با ایام نیمه شعبان در تبریز برگزار خواهد شد و امیدواریم امسال نیز همچون سال‌های گذشته، شاهد همکاری بسیار خوب جامعةالمصطفی در برگزاری این همایش باشیم.

وی تسهیل حضور طلاب جامعةالمصطفی در همایش، امکان استفاده از ظرفیت زبانی طلاب غیرایرانی در زمینه ارائه مقاله به زبان‌های مختلف و ترجمه آثار علمی و همکاری در اخذ مجوز ISC را بخشی از زمینه‌های مشارکت جامعةالمصطفی در برگزاری همایش دکترین مهدویت عنوان کرد.

دبیر علمی همایش «دکترین مهدویت»، برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک، استفاده از ظرفیت استادان مهدویت مؤسسه آینده روشن در برنامه‌های علمی واحد‌های داخل و خارج جامعةالمصطفی و پرداختن به مسئله مهدویت در نشست‌های علمی جامعةالمصطفی را از دیگر زمینه‌های همکاری برشمرد.

انتهای پیام
captcha