کد خبر: 4013520
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵

تأثیر واکسیناسیون بر کاهش آمار بستری بیماران کووید 19

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در تشریح آخرین وضعیت شیوع کرونا در فارس از تأثیر واکسیناسیون بر کاهش آمار بستری بیماران خبر داد.

سیدروح‌الله حسینی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به گزارش ایکنا از فارس، سیدروح‌الله حسینی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 24 آبان‌ماه در استودیو سلامت فارس گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰۵ هزار و ۲۲۹ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۷ هزار و ۶۵۶ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده و با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۴۳۴ هزار و ۹۵۰ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

وی افزود: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۲۳۷ هزار و ۵۷۳ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۵۵ هزار و ۵۸۰ بیمار مثبت شناسایی شده و در مجموع تاکنون، ۴۹۰ هزار و ۵۳۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

حسینی با بیان اینکه ۱۵۱ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند، افزود: هم‌اکنون یک هزار و ۴۲۹ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان‌های فارس بستری هستند که از این تعداد، ۱۷۷ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

وی همچنین از جان‌باختن هشت هم‌استانی دیگر در اثر ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و افزود: مجموع جان‌باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، به هفت هزار و ۱۲۹ نفر افزایش یافت.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از بهبودی ۴۷۷ هزار و ۷۵۴ نفر از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

حسینی با بیان اینکه تا کنون پنج میلیون و ۶۲۷هزار و ۸۷۳ دُز واکسن کرونا در فارس تزریق شده است، گفت: از این تعداد سه میلیون و ۸۷ هزار و ۲۸۲ دُز نوبت اول و دو میلیون و ۵۴۰ هزار و ۵۹۱ دُز نوبت دوم واکسن کرونا بوده است.

وی بستری ۱۵۱ بیمار جدید کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته را کمترین آمار بستری بیماران در بخش‌های تنفسی بعد از موج پنجم بیماری عنوان کرد و با ابراز خرسندی از این روند نزولی، افزود: اعداد نزولی پیام‌آور خوبی هستند؛ اما امید می‌رود این روند همچنان تداوم داشته باشد که نشان‌دهنده اثربخشی واکسیناسیون بر علیه این بیماری در سطح جامعه است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابراز امیدواری کرد تا با حمایت و همراهی شهروندان و مردم استان، آن دسته از افراد و گروه‌های هدفی که تاکنون واکسن خود را دریافت نکرده‌اند، به دریافت هر چه سریع‌تر واکسن ترغیب شوند تا هر چه زودتر بتوانیم از بحران کرونا عبور کنیم.

انتهای پیام
captcha