کد خبر: 4017718
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۴

پرهیز از موازی‌کاری گروه‌های جهادی/ کمک‌رسانی بسیج بی‌وقفه ادامه دارد

فرمانده سپاه ناحیه محمد رسول‌الله(ص) شیراز از فعالیت 134 گروه جهادی ثبت‌ شده در سامانه اطلس بسیج سازندگی ذیل این ناحیه خبر داد و گفت: با شکل‌گیری شورای جهادی ناحیه خط و مشی گروه‌های جهادی بسیج سامان بهتری می‌گیرد و حتی از موازی‌کاری گروه‌های جهادی با یکدیگر جلوگیری می‌کند.

عباس بنایی خیرآبادی، فرمانده سپاه ناحیه محمد رسول‌الله(ص) شیراز به گزارش ایکنا از فارس، عباس بنایی خیرآبادی، فرمانده سپاه ناحیه محمد رسول‌الله(ص) شیراز، امروز، 10 آذرماه در انتخابات شورای جهادی بسیج  این ناحیه گفت: در دو سال اخیر در مواجهه با کرونا گروه‌های جهادی بسیج و خیران دلسوزانه پای کار آمدند تا مشکلی از مردم برطرف کنند و در حقیقت خوش درخشیدند.

وی تصریح کرد: در بحث کمک مؤمنانه، کارگاه تولید ماسک، گندزدایی، مرمت منزل محرومین، آزادسازی زندانیان در سایر  نواحی بسیج به همت گروه‌های جهادی و خیران و با برخورداری از کمک  ادارات و سازمان‌ها کارهایی انجام شد ولی درمحدوده ناحیه محمد رسول(ص) شمال غرب شیراز با اینکه ادارات و سازمان‌ها در این محدوده نیستند این نوع کارها اغلب  توسط گروه‌های جهادی و خیران انجام می‌گرفت.

بنایی گفت: فلسفه شورای جهادی مطالبه دقیق و  تهیه خوراک صحیح برای گروه‌های جهادی بسیج است تا مشکلات پیش‌روی گروه جهادی را بردارد و در این میان گروه‌های جهادی نیز از شورای جهادی ناحیه مطالبه‌گری و از ظرفیت مدیران استفاده کنند.

فرمانده سپاه  شمال غرب شیراز بیان کرد: ناحیه مقاومت محمد رسول‌الله(ص) شیراز با 134 گروه جهادی ثبت در سامانه اطلس بسیج سازندگی و با شکل‌گیری شورای جهادی ناحیه خط و مشی گروه‌های جهادی بسیج سامان بهتری می‌گیرد و حتی از موازی‌کاری گروه‌های جهادی با یکدیگر جلوگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه گروه‌های جهادی بسیج بی‌وقفه در کمک‌رسانی و تهیه و توزیع ارزاق عمومی در مناطق فعالیت دارند، گفت: به عنوان مثال در شمال غرب شیراز گروه جهادی شهید رجبی در منطقه گویم در یک روز  2 هزار کیلو گرم مرغ منجمد در بین مردم با قیمت مصوب توزیع کرد که این اقدام در این شرایط روند دسترسی به مردم در تهیه ارزاق روزمره را تسهیل می‌کند.

بنایی در تشریح شورای جهادی بسیج گفت: این شورا به منظور هدایت و هماهنگی گروه‌های جهادی از جمله تعیین مسیر و نقشه راه  و نظارت بر کارهای جهادی شکل گرفته تا اقدامات گروه جهادی در مناطق و محله‌ها در زمینه‌های مختلف با یک هماهنگی و خروجی بهتری میسر شود.

یادآور می‌شود، در این انتخابات 7 نفر به عنوان منتخبان شورای جهادی ناحیه مقاومت بسیج محمد رسول‌الله(ص) شیراز مشخص شدند.

انتهای پیام
captcha