کد خبر: 4021876
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۱
هم‌زمان با هفته قرآن و عترت در مدارس؛

محفل انس با قرآن در مدرسه فرزانگان ملایر برگزار شد

محفل انس با قرآن کریم به میزبانی آموزشگاه دخترانه فرزانگان دوره دوم و به مناسبت هفته قرآن و عترت برگزار شد.

محفل انس با قرآن مدارسبه گزارش ایکنا از همدان ویژه‌برنامه محفل انس با قرآن کریم امروز 28 آذرماه به میزبانی آموزشگاه دخترانه فرزانگان دوره دوم، به مناسبت هفته قرآن و عترت با حضور قاریان برجسته شهرستانی در محل آموزشگاه ویژه دانش آموزان برگزار شد.

محمدرضا بشری، مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان، با حضور در این محفل معنوی، ضمن ابراز خرسندی از بهتر شدن شرایط کشور و حضور دانش آموزان در مدرسه گفت: در سایه اهل بیت و قرآن کریم است که می‌توان بر مشکلات غلبه کرد، آشنایی دانش آموزان با مفاهیم قرآن کریم و احکام الهی می‌تواند زمینه تعلیم و تربیت نسل متدین و انقلابی آینده را فراهم سازد.

مدیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب، بار‌ها بر لزوم استفاده صحیح از فضای مجازی تأکید کرده‌اند، گفت: کرونا فرصتی بود تا با بهره‌گیری از فضای مجازی به‌ویژه سامانه آموزشی شاد، بتوانیم با دانش آموزان ارتباط برقرار کرده و مفاهیم ارزشمند قرآنی را به آنان انتقال دهیم.

وی به تهاجم فرهنگی دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: پیوند نسل جوان با احکام الهی می‌تواند علاوه بر پرورش نیرو‌های متعهد و با بصیرت، توطئه‌های فرهنگی دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را خنثی کند.
در پایان این مراسم از دانش آموزان حائز رتبه برتر در مسابقات کشوری، استانی و شهرستانی مسابقات قرآن عترت و نماز سال گذشته با اهداء لوح تقدیر و هدیه قدردانی و تجلیل شد.

یادآور می‌شود؛ بیست و چهارم تا سی‌ام آذرماه هفته قرآن، عترت و نماز نام‌گذاری شده است.

انتهای پیام
captcha