کد خبر: 4022968
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۷

رقابت ۳۴۰ نفر در مرحله استانی مسابقات قرآن شرکت گاز لرستان

مرحله استانی مسابقات قرآن شرکت گاز لرستان در دو بخش کارکنان و همسران و فرزندان با حضور ۳۴۰ شرکت کننده برگزار شد.

 مرحله استانی مسابقات قرآن شرکت گاز لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، مرحله استانی مسابقات قرآنی «بهار در بهار» شرکت گاز لرستان در دو بخش سیزدهمین دوره مسابقات قرآن کارکنان و همسران و بیست و سومین دوره مسابقات قرآن فرزندان کارکنان شرکت گاز لرستان، امروز دوم دی‌ماه در خرم‌آباد برگزار شد.

نصیر محمدزاده، مدیر دارالقرآن شرکت گاز لرستان در این مراسم با اشاره به این‌که سال‌های اخیر بحث‌های فرهنگی و قرآنی شرکت گاز به خاطر کرونا تعطیل شده بود، اظهار کرد: مجموعه شرکت گاز لرستان در سنوات گذشته موفق به کسب دو رتبه کشوری در مسابقات قرآن شد.

وی با اشاره به این‌که امسال با توجه به وقفه‌ای که به جهت کرونا در مسابقات ایجاد شد، هدف حضور خانواده‌های شرکت گاز در مسابقات قرآن است، افزود: دوره حفط مجازی ویژه خانواده‌های شرکت گاز لرستان با همکاری استاد سپهوند برگزار می‌شود.

محمدزاده از شرکت ۳۴۰ نفر در مسابقات قرآن شرکت گاز لرستان خبر داد و با اشاره به این‌که لرستان از رتبه‌های برتر کشور به لحاظ آمار ثبت‌نامی‌ها بود، ادامه داد: این دوره از مسابقات در دو بخش حضوری و مجازی برگزار می‌شود که بخش مجازی آن عصر امروز توسط جهاددانشگاهی به شکل آنلاین برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha