کد خبر: 4026748
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۳

دشمن برای مبارزه با نظام از راه فرهنگی وارد شده است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات استان همدان گفت: دشمن در مبارزه با حجاب وعفاف از ماهمواره وشکبه های مجازی استفاده می کند واین مبارزه از مراحله فرهنگ واجتماعی گذشته و به سیاسی رسیده است.

سید حسن فاضلیان رئیس شورای تبلیغات اسلامی همدانبه گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن فاضلیان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات استان همدان امروز ۱۶ دی‌ماه، در مراسم گرامیداشت ایام فاطمیه در مسجد جامع اسدآباد، اظهار کرد: دشمن برای ضربه زدن به انقلاب زنان را بی‌عفت و مردان را بی‌غیرت می‌کند. 

وی با تاکید بر ضرورت امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: امر به معرف ونهی از منکر فقط مخصوص دستگاهی مسئلول نیست وظیفه همه مردم جامعه است که نسبت به خانواده و جامعه خود امربه معرف ونهی از منکر انجام دهند. 

فاضلیان در ادامه به جایگاه حضرت فاطمه(س) از دید پیامبر(ص) پرداخت و گفت: حضرت زهرا(س) در نظر پیامبر اسلام جایگاه بلندى داشت و نمی‌توان براى چنین منزلتى حدّى تعیین کرد. اولیاى خدا، داراى پاکیزه‌ترین صفات انسانى بوده‌اند و یکى از آن صفات، عاطفه و مهرورزى است، پیامبر اکرم(ص) نیز این ویژگی‌ را داشت و عاطفه و مهرورزى را در تمام دوران حیات خود بروز می‌داد و عمیق‌ترین احساسات پدرانه خویش را نثار فاطمه(س) می‌کرد. 

وی افزود: این برخوردها صرف احساسات و عاطفه نبود، بلکه علاقه او ناشى از وسعت روح و شخصیت برجسته و محبوبیّت والاى حضرت فاطمه(س) نزد خدا بود. در حقیقت پیامبر اکرم(ص) در این همه اظهار علاقه از خداوند متعال متابعت می‌کرد. گویى وظیفه داشت موضع قرآن را بیان کند و مردم را با این موضع‌گیرى آشنا سازد. 

فاضلیان یادآور شد: وقتى آیات تطهیر، مباهله، هل اتى و... در شأن صدّیقه طاهره نازل می‌شد، رسول خدا، خود را موظّف می‌دانست که این آیات و دستورهاى الهى را عملى سازد و آن آیات را با این شیوه براى مردم تفسیر کند.

 

 

انتهای پیام
captcha