کد خبر: 4032809
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸

پایان سفر رئیس رژیم صهیونیستی به امارات

اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی، سفر خود به امارات را با بازدید از مسجد شیخ زاید در ابوظبی به پایان می‌رساند.

به گزارش ایکنا به نقل از المیادین، دولت امارات متحده عربی اعلام کرد: رئیس رژیم صهیونیستی سفر خود به این کشور را با بازدید از مسجد شیخ زاید در ابوظبی به پایان خواهد رساند.

هم‌زمان با این سفر، ارتش و کمیته‌های یمن شب گذشته در یک حمله موشکی، تأسیساتی در ابوظبی را هدف قرار دادند. در پی این حمله برخی از منابع خبری اعلام کردند که سازمان‌های امنیتی رژیم صهیونیستی از رئیس این کشور خواسته‌اند تا به سرعت سفر خود به امارات را پایان دهد.

دولت امارات به دلیل مقابله با حملات موشکی از یمن، خواستار خریداری سامانه پدافندی گنبد آهنین از رژیم صهیونیستی بود، با این حال این رژیم با درخواست امارات برای خرید این سامانه مخالفت کرد.

در این سفر که نخستین سفر رئیس رژیم صهیونیستی به امارات بود، هواپیمای حامل اسحاق هرتزوگ برای رسیدن به امارات از آسمان عربستان سعودی عبور کرد.

رئیس رژیم صهیونیستی با انتشار ویدئویی از داخل هواپیما این لحظه را یک لحظه تاریخی در تاریخ این رژیم توصیف کرد. گروه‌های مقاومت فلسطین ضمن محکومیت این سفر، آن را خیانتی آشکار به آرمان فلسطین توصیف کردند.

 

 

انتهای پیام
captcha