کد خبر: 4041746
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۹

اهدای یک جلد قرآن خطی به کتابخانه حرم حضرت معصومه(س)

مسئول واحد مخطوطات کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه(س) از اهدای یک جلد قرآن خطی از سوی بهرام قربانی، کاتب قرآن کریم به کتابخانه فاطمی خبر داد.

مسئول واحد مخطوطات کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه(س)به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، محمد عباسی یزدی، مسئول واحد مخطوطات کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه(س) طی سخنانی از اهدای یک قرآن خطی از سوی بهرام قربانی کاتب این اثر هنری به کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه(س) خبر داد.

مسئول واحد مخطوطات کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه(س) گفت: کاتب این قرآن، از افسران بازنشسته نیروی انتظامی، اهل استان لرستان و ساکن شهرستان الیگودرز است که این جلد از کلام‌الله مجید را در ۶۵۸ برگ به‌صورت یک رو طی بیش از دو سال کتابت کرده و به کتابخانه آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) اهدا کرده است.

وی افزود: این دومین قرآن خطی اهدا شده به آستان مقدس بانوی کرامت از سوی بهرام قربانی است و این کاتب در مهرماه ۱۳۹۸ نیز یکی دیگر از قرآن‌های دست‌نوشته خویش را به کتابخانه فاطمی اهدا کرده است.

عباسی یزدی ادامه داد: این کاتب دلباخته قرآن و اهل بیت(ع) در دست نوشته خود در انتهای این قرآن خداوند را سپاس می‌گوید از اینکه آنچنان عاشق کتابت قرآن شده است که نمی‌تواند حتی یک روز را بدون کتابت قرآن به شب برساند.

وی گفت: این کاتب هنرمند تاکنون از قرآن‌های کتابت کرده خویش، یک نسخه به دارالقرآن آستان قدس رضوی، دو نسخه به کتابخانه آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) و یک نسخه به آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) اهدا کرده است و هم‌اکنون مشغول کتابت قرآن برای اهدا به آستان مقدس حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) است.

مسئول واحد مخطوطات کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه(س) افزود: قرآن خطی اهدا شده به کتابخانه فاطمی به خط نسخ در قطع رحلی و بدون ترجمه است که در هر صفحه ۱۲ سطر نوشته شده است.

وی یادآور شد: این کاتب از سال ۱۳۸۹ کتابت قرآن را شروع کرده و هم‌اکنون ششمین قرآن را مشغول کتابت است.

انتهای پیام
captcha