کد خبر: 4046940
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴

تشرف بیش از یک میلیون و 400 هزار زائر به بقاع متبرکه خراسان‌رضوی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: همزمان با اجرای طرح آرامش بهاری بیش از یک میلیون و 400 هزار زائر در ایام نوروز به بقاع متبرکه استان مشرف شدند که از این تعداد حدود ۶۰ هزار نفر زائر خارجی بودند.

حجت الاسلام و المسلمین محمد احمدزاده، مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی حجت‌الاسلام والمسلمین محمد احمدزاده، مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌رضوی در خصوص استقبال زائران از طرح آرامش بهاری، بیان کرد: طرح آرامش بهاری در 117 بقعه متبرکه خراسان رضوی از 28 اسفندماه سال 1400 آغاز و تا 13 فروردین ادامه یافت که در این مدت بیش از یک میلیون و 400 هزار زائر به بقاع متبرکه استان مشرف شدند.

وی ادامه داد: از کل زائران تشرف یافته به بقاع متبرکه استان تعداد حدود ۶۰ هزار نفر زائر خارجی بودند، همچنین در طول ایام نوروز نیز تعداد 309 هزار و 490 زائر در واحدهای اقامتی بقاع متبرکه و حسینیه‌های استان اسکان یافتند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌رضوی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه خراسان رضوی بیان کرد: اقامه نماز جماعت، برگزاری مراسم سخنرانی، اجرای برنامه مراسم تحویل سال، برپایی ایستگاه مشاوره وقف، غرفه کودک، مشاوره اعتقادی و خانوادگی و راه‌اندازی نمایشگاه‌های فرهنگی از جمله برنامه‌هایی است که در قالب طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه اجرا شد.

وی تعداد بازدیدکنندگان از خیمه معرفت بقاع مجری طرح را 329 هزار و 177 نفر بیان کرد و گفت: خیمه‌های معرفت دربردارنده غرفه‌های متنوعی شامل غرفه مشاوره وقف، غرفه مشاوره خانواده، مشاوره اعتقادی و غرفه کودک است که به ارائه خدمات فرهنگی و دینی پرداخته می‌شود که در طول طرح آرامش بهاری نیز بیش از 57 هزار مشاوره وقف، مشاوره خانواده و اعتقادی، 1931 نوبت اقامه نماز جماعت در جوار آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه اجرا شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به راه‌اندازی ایستگاه‌های سلامت در 117 بقعه مجری طرح بیان کرد: تعداد 58 هزار و 182 زائر از خدمات ایستگاه‌های سلامت آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه در طول ایام نوروز بهره‌مند شده‌اند.

انتهای پیام
captcha