کد خبر: 4048222
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۸

ضرورت حمایت از فعالیت‌های قرآنی در زندان‌ها

فرماندار ویژه فسا فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی در زندان‌ها را قابل تحسین توصیف و بر ضرورت حمایت از آن‌ها تأکید کرد و گفت: برنامه حافظان قرآن کریم در زندان قطعاً در جامعه هدف اثرگذار خواهند بود.

محفل انس با قرآن در زندان فسابه گزارش ایکنا از فارس، علیرضا فیروزی، فرماندار ویژه شهرستان فسا امروز، 21 فروردین به‌منظور بررسی اقدامات صورت گرفته از بخش‌های مختلف زندان فسا در ارتباط با حقوق شهروندی زندانیان، نحوه خدمات‌رسانی به زندانیان و خانواده آنان در این شهرستان بازدید کرد.

وی از قسمت‌های مختلف زندان همچون اندرزگاه‌ها، پوسته خارجی و میانی زندان، اماکن در حال ساخت اعم از واحد پذیرش، آشپزخانه، نمازخانه و همچنین واحدهای اشتغال و نهالستان بازدید کرد.

فیروزی با حضور در محفل انس با قرآن در اندرزگاه قرآن و عترت در جمع زندانیان، گفت: رمضان ماهی است که برکات و فیوضات آن برکسی پوشیده نیست، سعی کنیم از معنویات و خودسازی خود در این ماه غافل نشویم که فلاح و رستگاری ما در گروی عمل به فرامین قرآن کریم است.

وی یادآور شد: فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در زندان قابل تحسین هستند و باید این برنامه‌ها حمایت شوند. برنامه حافظان قرآن کریم در زندان قطعاً در جامعه هدف اثرگذار خواهند بود.

در ابتدای این بازدید جلال زراعتی، رئیس زندان فسا گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته ارائه داد و در  خصوص تأمین اعتبار به این اداره به‌منظور تکمیل اماکن در حال ساخت تأکید کرد و فرماندار ویژه فسا در این خصوص قول مساعدت و همکاری داد.

انتهای پیام
captcha