کد خبر: 4050743
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۴

برگزاری «کرسی تلاوت قرآن» در مضجع نورانی امام رضا(ع)

رئیس اداره قرآن و عترت سازمان سما از برگزاری «کرسی تلاوت قرآن» در کنار مضجع نورانی امام رضا(ع) با حضور 200 دانش‌آموز خبر داد.

«کرسی تلاوت قرآن کریم» جعفر کبیری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس اداره قرآن و عترت سازمان سما، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، با اعلام این خبر اظهار کرد:  هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان در سطح دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور سلسله کرسی‌های تلاوت قرآن همراه با تلاوت و تفسیر  توسط مفسر قرآن برگزار می‌شود.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: این مراسم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری آستان قدس رضوی، روز پنجشنبه یکم اردیبهشت در حرم مطهر رضوی از ساعت 17 تا  19 با حضور 200 دانش‌آموز که اکثراً حافظ و قاری هستند در محل دارالقرآن کریم واقع در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

کبیری بیان کرد: این مراسم با تلاوت بایرامی دانش‌آموز نابینا که در رشته حفظ نیز مهارت دارد و همچنین تعدادی از دانش‌آموزان حاضر در این مراسم و با سخنرانی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همراه خواهد بود.

انتهای پیام
captcha