کد خبر: 4061298
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲

دشمن به دنبال جدایی مردم از معارف عزت‌آفرین اهل‌ بیت(ع) است

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه بین مردم و معارف حیات‌بخش و عزت‌آفرین اهل‌ب یت(ع) است، گفت: دشمنان هر روز به دنبال یک ابزار و وسیله‌ای هستند تا توجه مردم به مقدسات را کم کنند و با تضعیف ارزش‌ها به اهداف شوم خود برسند، یک روز داعش را ایجاد می‌کنند و یک روز با ابزار رسانه با دین جنگ می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی در سخنرانی مراسم خطبه‌خوانی خادمان حرم مطهر بانوی کرامت و آغاز جشن‌های دهه کرامت در روز میلاد حضرت معصومه(س) در حرم مطهر ایشان، اظهار کرد: دهه کرامت، دهه مبارک و با میمنتی است که با میلاد حضرت معصومه(س) آغاز و با میلاد امام رضا(ع) به پایان می‌رسد.

وی گفت: امروز میلاد شخصیت با عظمتی است که امام صادق(ع) در مقامشان می‌فرمایند برای خدا حرمی است که آن مکه است، برای رسول خدا(ص) حرمی است که آن مدینه است، امیرالمؤمنین(ع) حرمی دارد که آن کوفه است و برای ما اهل بیت(ع) حرمی است که آن شهر قم است؛ به زودی در این سرزمین اولادی از من دفن می‌شود که فاطمه نامیده شده و هر کسی او را زیارت کند بهشت بر او واجب می‌شود.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه مقام و مرتبه حضرت معصومه(س) تا جایی است که زیارت مرقد شریفش بهشت و رضوان الهی را به دنبال دارد، گفت: اگرچه اصل زیارت آثار ارزشمندی دارد ولی زیارت هم مراتبی دارد و مرتبه بالای زیارت حضرت معصومه(س) این است که امام رضا(ع) به سعد اشعری فرمودند ما نزد شما قبری داریم که هر کسی این قبر شریف را از روی معرفت زیارت کند پاداش او بهشت است.

وی افزود: امام رضا(ع) در زیارتی که برای حضرت معصومه(س) انشا فرمودند در فرازی می‌فرمایند «ای فاطمه(س) مرا در بهشت شفاعت کن زیرا تو در نزد خدا شأن والایی داری» گویی می‌خواهند بفرمایند که انتساب حضرت معصومه(س) فقط دختر امام، خواهر امام و عمه امام بودن نیست بلکه خودشان هم شأنیت و جایگاه ویژه نزد خدا دارند.

مروی با اشاره به ویژگی‌های حضرت معصومه(س)، گفت: ویژگی اول بهره‌مندی ایشان از علم و معرفتی است که از روی تعلم نبود بلکه نوری بود که خداوند متعال در قلب کسی که اراده هدایت او را داشته باشد قرار می‌دهد و ایشان از چنین علم و معرفتی بهره‌مند بودند.

وی افزود: ویژگی دوم حضرت معصومه(س) طهارت باطنی و معصومیت ایشان است زیرا این لقب را امام رضا(ع) برای خواهر خود به کار بردند و در همان روایت سعد اشعری فرمودند کسی که معصومه را در قم زیارت کند گویا من را زیارت کرده است.

کرامت بنی‌آدم از سنخیت با اهل بیت(ع) حاصل می‌شود

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه اکنون در دهه کرامت قرار دادیم و خداوند می‌فرماید ما بنی‌آدم را کرامت بخشیدیم، افزود: زمانی بنی‌آدم کرامت می‌یابند که به فضیلت‌ها و ویژگی‌های چهره‌های تابناک عالم وجود معرفت پیدا کنند و در مرحله بعد خود را در کلاس درس و آموزه‌های این اولیای الهی قرار دهند و با آنها سنخیت پیدا کنند.

وی با بیان اینکه اگر سنخیت نباشد از بهشت خبری نیست، گفت: باید بین ما و حضرت معصومه(س) سنخیت و تشاکل باشد. بنابراین در عمل، گفتار، علم، معرفت، ایمان، اعتقاد و باور ما به خدا باید سنخیت، تشاکل و تشابه باشد تا وقتی زیارت کردیم بهشت بر ما واجب باشد.

مروی با بیان اینکه دهه کرامت امسال مصادف با سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) است، اظهار کرد: امام خمینی(ره) به ما، امت اسلامی، ایران و شیعه کرامت بخشید و ایشان این حق بزرگ را به گردن اسلام و ملت ایران دارد برخلاف طاغوت و ائمه کفر که خواری و ذلت را برای جامعه‌شان به ارمغان می‌آورند تا بتوانند بر آنها حکومت کنند.

وی یکی از مهمترین خدمات امام خمینی(ره) به ملت ایران، گرفتن احساس حقارت از آنان دانست و گفت: تصویب قانون کاپیتولاسیون یکی از مصادیق حقیر کردن ملت ایران در رژیم شاهنشاهی بود و موارد زیادی از این قبیل وجود داشت که امام برای رفع این حقارت و رساندن مردم ایران به کرامت قیام کردند.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: امام خمینی(ره) احساس حقارت ملت ایران در دوران قاجار و پهلوی را از بین بردند و روحیه خودباوری، خداباوری و عزت نفس که به ما کمک کرد در هشت سال دفاع مقدس مقاومت کنیم و یک وجب از خاک ایران را از دست ندهیم را به ما داد و بعد از جنگ هم همین عزت نفس ملت ایران است که باعث شده است در مقابل همه سختی‌ها، مشکلات و تحریم‌ها سر خم نکنیم و زیر بار سلطه دشمنان نرویم.

وی با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه بین مردم و معارف حیات‌بخش و عزت‌آفرین اهل بیت(ع) است، گفت: دشمنان هر روز به دنبال یک ابزار و وسیله‌ای هستند تا توجه مردم به مقدسات را کم کنند تا بتوانند با حقیر کردن آنها به اهداف شوم خود برسند.

مروی یادآور شد: دشمن یک روز با داعش اسلام‌هراسی و مقدس‌هراسی می‌کند و یک روز هم با ابزار رسانه به جنگ دین و مقدسات می‌رود ولی نور خداوند نابود نمی‌شود حتی اگر کافران آن نور را دوست نداشته باشند.

انتهای پیام
captcha