کد خبر: 4064870
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۰

کاروان سلامت و نیکوکاری به گیان نهاوند اعزام شد

اعزام کاروان سلامت و نیکوکاری و کارآفرینی به‌مناسبت یکصدمین سالروز تأسیس جمعیت هلال‌احمر و کنگره هشت هزار شهید استان همدان و گرامیداشت شهدا به شهر گیان نهاوند انجام شد.

کاروان سلامت و نیکوکاریبه گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی هلال‌احمر نهاوند، علی کیانی، رئیس جمعیت هلال‌احمر نهاوند از اعزام کاروان سلامت، نیکوکاری و کارآفرینی به‌مناسبت صدمین سالروز تأسیس جمعیت هلال‌احمر و کنگره هشت هزار شهید استان همدان و گرامیداشت شهدای شهر گیان به گیان نهاوند در روز جمعه، ۲۷ خردادماه خبر داد.

وی بیان کرد: با توجه به اهمیت حضور کاروان در گیان، به دعوت و هماهنگی بزرگان و داوطلبان گیان، کاروان نیکوکاری با حضور پزشکان متخصص داخلی و کودکان، روانشناسی، کارشناسان و مشاورین مامایی و داوطلبان و امدادگران هلال‌احمر اعزام و در آموزشگاه سعدی مستقر شدند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر نهاوند با بیان اینکه در اجرای این برنامه معتمدین منطقه، مسئولان و اعضای خانه هلال در انجام هماهنگی‌های داخلی مشارکت فعال داشتند، گفت: این برنامه با استقبال پرشکوه اهالی مواجه شد و حدود ۱۵۰ مراجعه‌کننده از خدمات پزشکی، دارو و درمان، مامایی، روانشناختی، خانواده و مهارت‌های زندگی، کنترل علائم حیاتی، آموزش کمک‌های اولیه و خودامدادی بهره‌مند شدند.

انتهای پیام
captcha