کد خبر: 4069363
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۶

راه‌اندازی باشگاه تخصصی تئاتر بچه‌های مسجد در فارس

رئیس حوزه هنری فارس از راه‌اندازی باشگاه تخصصی تئاتر بچه‌های مسجد به‌زودی در پردیس هنر و اندیشه انقلاب اسلامی (ره آوین) شیراز خبر داد.

وحید نمازی، رئیس حوزه هنری فارسبه گزارش ایکنا از فارس، وحید نمازی، رئیس حوزه هنری فارس امروز، 17 تیرماه در نشست تخصصی رؤسای حوزه‌های هنری منطقه 5 کشور که در شیراز برگزار شد، از راه‌اندازی باشگاه تخصصی تئاتر بچه‌های مسجد به‌زودی در پردیس هنر و اندیشه انقلاب اسلامی (ره آوین) شیراز خبر داد و گفت: شیراز، مركز فرهنگ و هنر و تمدن و پایتخت فرهنگی جهان اسلام است.

وی با بیان اینکه گذر دوره محرابیان(تئاتر بچه‌های مسجد) از اصفهان به شیراز توفیقی با بركت بود، گفت: قرار بود این دوره در اصفهان برگزار شود اما میزبانی به شیراز تغییر پیدا كرد.

نمازی بیان کرد: با میزبانی شیراز از این دوره، شبكه شناسایی در شهرستان‌های فارس جدی‌تر شد و توانستیم ضمن شناسایی ٥٥ گروه، تعدادی از مربیان را برای حضور در دوره دعوت كنیم.

رئیس حوزه هنری فارس با بیان اینکه انتقال تجربه یكی از بركات چنین نشست‌هایی خارج از مباحث تخصصی است، گفت: دوره محرابیان، با بهترین عملکرد و كاركرد در دستور كار حوزه هنری فارس قرار گرفت.

وی با تصریح اینکه در این نشست یک زیست هنری در این دوره به اشتراک گذاشته شد، افزود: برگزاری این دوره در مجموعه پردیس هنر و اندیشه انقلاب اسلامی ره آوین که یک مجموعه ابداعی و خلاقانه حوزه هنری فارس است، فتح بابی برای شبكه‌سازی تئاتر بچه‌های مسجد و راه‌اندازی باشگاه تخصصی در آینده‌ای نزدیک شد.

انتهای پیام
captcha