کد خبر: 4081783
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۷

تائید ۲۲ پرونده شهید سلامت خراسان رضوی

مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: بر اساس آخرین پیگیری‌ها تاکنون ۲۲ پرونده مربوط به شهدای سلامت استان خراسان رضوی تایید شده است.

شهید سلامتبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، مسعود زحمتکش، نماینده سازمان نظام پزشکی مشهد در کمیته احراز و تشخیص شهدای سلامت استان اظهار کرد: بالغ بر ۴۰ پرونده شهید سلامت از ابتدا تشکیل شده که ۱۳ پرونده تائید نشده، ۲۲ پرونده تایید شده و مابقی در دست اقدام است.

نائب رئیس انجمن پزشکان عمومی خراسان رضوی، ادامه داد: شاید این روزها کمی از ترس و دلهره مواجهه و ابتلا به کرونا در سطح جامعه کاسته شده باشد که می‌تواند ناشی از کاهش شدت ابتلا بر اثر واکسیناسیون گسترده و ابتلاهای گسترده قبلی باشد، اما نباید فراموش کنیم که روزهایی را پشت سر گذاشتیم که ارائه خدمت در مراکز درمانی حکم بازی با جان را داشت.

وی با اشاره به لطمات و صدمات جبران‌ناپذیرروحی و روانی که کرونا بر کادر درمان به ویژه در خط آخر و بر کادر درمان فعال در مراکز بستری برجای گذارد، بیان کرد: ما پیک‌های سهمگینی را پشت سر گذاشتیم. پزشکان و پرستاران ما مبتلا می‌شدند، اما مجبور بودند بلافاصله پس از بهبودی نسبی و در حالی که هنوز با عوارض بیماری دست به گریبان بودند در شیفت‌های کاری حضور پیدا کنند. دیدن مرگ هموطنان و همکاران آسان نبوده و نیست.

زحمتکش ادامه داد: این تصور غلطی است که بگوییم فوتی‌ها برای کادر درمان و پزشکان عادی است. ما با بیمارانمان زندگی می‌کنیم، شادترین لحظات زندگی یک پزشک لحظه بهبودی و نجات جان بیمار و سخت‌ترین و غم‌انگیزترین لحظات، لحظات از دست دادن سلامتی و جان هموطنمان است.

وی با اشاره به شرایط پاندمی کرونا در کشور بیان کرد: اگرچه از قله پیک هفتم عبور کرده‌ایم، اما با رسیدن به شرایط پساکرونا هنوز فاصله زیادی داریم و باید بپذیریم که رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و انجام واکسیناسیون علیه کرونا ممکن است تا سال‌ها با ما همراه باشد، بنابراین باید این مسائل را رعایت کنیم تا به سلامت از پاندمی عبور کنیم.

انتهای پیام
captcha