کد خبر: 4094708
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۰

راه‌اندازی نخستین مدرسه مجازی کشور در فارس

مدیرکل آموزش و پرورش با بیان اینکه در این جنگ نابرابر رسانه‌ای با آموزش سواد رسانه‌ای با دشمن خواهیم جنگید و از ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع می‌کنیم، گفت: فارس اولین استانی است که با همکاری سپاه پاسداران اولین مدرسه مجازی را در سطح کشور راه‌اندازی کرده است.

محمدخلیل عسکری، مدیرکل آموزش و پرورش فارسبه گزارش ایکنا از فارس، محمدخلیل عسکری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس امروز، 4 آبان در مراسم بزرگداشت معلم طلبه بسیجی شهید مدافع امنیت، شهید هادی عرفانی‌نیا گفت: معلمان ما همواره در میدان مبارزه با جهل پیشقدم و جلودار هستند و در میدان دفاع از امنیت نیز جان خود را فدا می‌کنند.

وی افرود: اگر در دوران دفاع مقدس، معلمان توانستند دلیرمردانی همچون شهید خرازی‌ها و همت‌ها و ... را تربیت کنند امروز نیز در شرایط جنگ رسانه‌ای، معلمان در جهاد تبیین تلاش می‌کنند.

عسکری با بیان اینکه در این جنگ نابرابر رسانه‌ای با آموزش سواد رسانه‌ای با دشمن خواهیم جنگید و از ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع می‌کنیم، گفت: فارس اولین استانی است که با همکاری سپاه پاسداران اولین مدرسه مجازی را در سطح کشور راه‌اندازی کرده است.

وی با تصریح اینکه امروز ما در دفاع از نظام جمهوری اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم و مهم‌ترین ماموریت ما جهاد تبیین است، افزود: شهادت معلم بسیجی هادی عرفانی‌نیا سه جبهه انقلاب شامل سپاه پاسداران، حوزه علمیه و آموزش و پرورش را بیش از پیش به هم نزدیک کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه نظام تعلیم و تربیت متعلق به جامعه است و ما دست خود را به سوی همه تحلیل‌گران دراز می‌کنیم تا شبهاتی که در اذهان انباشته شده را پاسخ دهند، افزود: رویکرد ما در آموزش و پرورش تبیین مسائل است.

انتهای پیام
captcha