کد خبر: 4098707
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶

اجرای بیش از 520 برنامه در هفته کتابخوانی البرز

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی البرز گفت: هفته کتاب و کتابخوانی در این استان از امروز جمعه با بیش از ۵۲۰ برنامه فرهنگی و هنری آغاز شد.

هفته کتابخوانی

علی معدنی‌پور، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، ضمن تشریح برنامه‌های هفته کتاب که از ۲۱ الی ۲۷ آبان‌ماه جاری نامگذاری شده است، اظهارکرد: رونمایی از کتاب«داعشی و عاشقی» و «مهندس مسلمان» و تجلیل از نویسنده شاخص کشوری، مسابقه‌های مختلف نقاشی و تصویرسازی جلد کتاب ویژه کودکان، جشنواره اهدای کتاب، خاطره‌نویسی و مسابقه ملی مشاعر از برنامه‌های این هفته است.

وی دیدار با ائمه جمعه استان، فرمانداران، عطر افشانی مزار شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدا و بزرگداشت روز کتاب و کتابخوانی را از دیگر برنامه‌های هفته کتاب برشمرد، گفت: افتتاح کتابخانه مشارکتی شهید فخری‌زاده در کارخانه سیمان آبیک نیز از دیگر برنامه‌هاست.

معدنی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود به سرانه مطالعه در استان البرز اشاره کرد و افزود: براساس آخرین آمار مرکز ایران اکنون سرانه مطالعه در استان البرز ۶ ساعت است که نسبت به میانگین کشوری حدود دو ساعت کمتر است.

وی خاطرنشان کرد: درحال حاضر ۷۳ کتابخانه عمومی دراستان البرز فعال است که ۵۲ کتابخانه در اختیار این اداره‌کل و ۲۱ کتابخانه دیگر به صورت مشارکتی با سایر ارگان‌های دیگر فعالیت می‌کنند.

مدیرکل کتابخانه‌های استان البرز یادآورشد: پنج کتابخانه دیگر نیز در دست احداث است که بتوانیم در زمان تعیین شده به بهره‌برداری برسانیم.

معدنی‌پور افزود: برای تکمیل دو کتابخانه در شهرستان‌های طالقان و کرج نیز در زمان سفر دولت سیزدهم در فروردیسن ماه امسال اعتباراتی در نظر گرفته شده که مراحل ساخت آنها در حال انجام است.

وی گفت: اکنون دو کتابخانه سیار فدک و فروغ دانایی در شهرستانهای ساوجبلاغ و کرج فعال هستند که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در تلاش هستیم این کتابخانه‌های سیار را در کل استان افزایش دهیم .

انتهای پیام
captcha