کد خبر: 4112476
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۱
بختیاری خبر داد:

جمع‌آوری 1800 میلیارد تومان زکات در کشور

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور از جمع‌آوری یک هزار و 800 میلیارد تومان زکات طی 9 ماه امسال در کشور خبر داد و گفت: ١١ درصد از زکات جمع‌آوری شده در کل کشور طرح ٩ ماهه گذشته مربوط به زکات واجب و ٣۴ درصد نیز مربوط به زکات فطریه است.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشوربه گزارش ایکنا از فارس، سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور امروز، 15 دی‌ماه در جشنواره کشوری علمی، ترویجی زکات در شیراز گفت: این جشنواره عمدتاً در جهت ترویج مسئله زکات است زیرا وقتی یک واجب دینی می‌خواهد انجام بگیرد قاعدتاً باید کارهای ترویجی مناسب درباره آن انجام دهیم.

وی افزود: برای ترویج زکات برنامه‌ریزی شده و این حرکت دارد شکل می‌گیرد اما اینکه زکات بعد از آنکه گرفته شد، چگونه خرج شود مربوط به موارد مصرف زکات است که در قرآن کریم ذکر شده است و اولین مصرف آن فقرا و مساکین هستند و بعد از آن فی سبیل‌الله یعنی عمده نیازهای اجتماعی که مردم به آن نیاز دارند و تأمین نمی‌شوند، از محل زکات تأمین شود.

بختیاری با بیان اینکه برای این قضیه بحمد الهی برنامه‌ریزی‌هایی از طریق کمیته امداد انجام شده است، گفت: همچنین به دلیل اینکه عمده مواردی که زکات بدان تعلق می‌گیرد جزو محصولات کشاورزی است، وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه همکاری خوبی با ما دارد و در همین راستا در همه شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها شورای زکات تشکیل شده است تا مسائل قانون و شرعی زکات را تصویب و اجرا کنند.

وی جایگاه زکات را در میان مردم استان فارس مناسب توصیف کرد و افزود: بحمد الهی استان فارس جزو تقریباً استان‌های اول این عرصه است.

بختیاری در ادامه سخنان خود از جمع‌آوری یک هزار و 800 میلیارد تومان زکات طی 9 ماه امسال در کشور خبر داد و گفت: ١١ درصد از زکات جمع‌آوری شده در کل کشور طرح ٩ ماهه گذشته مربوط به زکات واجب و ٣۴ درصد نیز مربوط به زکات فطریه است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه این اجلاس هجدهمین اجلاس سراسری زکات است، گفت: راهبرد اساسی این طرح آگاه‌سازی و مردمی‌سازی فریضه زکات است که این راهبرد هدف برنامه‌ریزی‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز بوده است.

وی در پایان یادآور شد: جریان‌سازی و فرهنگ‌سازی موضوع زکات از جمله مطالباتی است که این‌گونه برنامه‌ها به دنبال دستیابی به آن هستند.

انتهای پیام
captcha