کد خبر: 4112668
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۶
20 دی‌ماه؛

همایش «کودک در پرتو قواعد بشر دوستانه» در بروجرد برگزار می‌شود

همایش «کودک در پرتو قواعد بشر دوستانه» بیستم دی‌ماه جاری به همت دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) در شهرستان بروجرد برگزار می‌شود.

همایش «کودک در پرتو قواعد بشر دوستانه»به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آیت‌الله بروجردی، با هدف گرامیداشت یاد و خاطره 68 شهید دانش‎آموز حمله موشکی عراق در دوران جنگ تحمیلی، دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) با مشارکت برخی از ادارات فرهنگی شهرستان بروجرد اقدام به برگزاری همایشی با عنوان «کودک در پرتو قواعد بشردوستانه» کرده است.

این همایش 20 دی‌ماه جاری با هدف بررسی ابعاد علمی، فقهی و سیاسی، حقوقی و اجتماعی بمباران هوایی دو آموزشگاه شهید فیاض‌بخش و امام حسن‌مجتبی(ع) شهرستان بروجرد که در بیستم دی‎ماه سال 1365 به وقوع پیوست، برگزار می‏‌شود که با فراخوان این همایش ملی 60 مقاله به دبیرخانه این همایش واقع در دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی ارسال شده است.

از محورهای این همایش می‌توان به مخاصمات مسلحانه، کودکان و مددکاری، آثار روانشناختی مخاصمات مسلحانه بر کودکان، کودک و حقوق بر حیات، سلامت، آموزش و غذا، حقوق کودک و مسئولیت نهادهای ملی و بین‌المللی، آثار مخاصمات مسلحانه بر کودکان در کشورهای اسلامی، حقوق کودکان در مخاصمات مسلحانه در دیدگاه اسلامی اشاره کرد که بخش ویژه این همایش نیز شامل تبیین ابعاد علمی شهادت 68 دانش‌آموز حمله موشکی بروجرد در 20 دی‌ماه 1365 است.

یادآور می‏‌شود، این دو مدرسه پسرانه، یکی دبستان شهید فیاض‌بخش (دانش‌آموزان استثنائی) و دیگری مدرسه راهنمایی امام حسن‌مجتبی(ع) بودند که در مجاورت یکدیگر قرار داشتند و در منطقه ابراهیم‌آباد در شمال بروجرد واقع بودند.

استان لرستان 904 شهید دانش‌آموز را تقدیم انقلاب کرده است که برخی از این دانش‌آموزان به‌عنوان رزمنده در جبهه حضور داشته و به شهادت رسیده‌اند و برخی نیز در بمباران‌های شهری به شهادت نائل آمده‌اند.

انتهای پیام
captcha