بکوشیم از قرآن تولید فکر کنیم
کد خبر: 4116530
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۲
حجت‌الاسلام روح‌لله حریزاوی:

بکوشیم از قرآن تولید فکر کنیم

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند برای ایجاد تمدن دو چیز لازم است، یکی تولید فکر و دیگری تربیت انسان، اظهار کرد: ایشان توقع دارند در بازار پررونق فکری حضور مؤثر داشته باشیم و لذا باید بکوشیم که از قرآن تولید فکر کنیم.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام روح‌لله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در سی و پنجمین نشست رؤسای ادارات امور قرآنی کشور، که روز گذشته یکشنبه سوم بهمن‌ماه در سازمان دارالقرآن برگزار شد، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۱ با مدیران سازمان تبلیغات اسلامی، بر اهمیت جایگاه تولید فکر و تربیت نیروی انسانی برای ایجاد تمدن اسلامی تأکید کرد و گفت: جریان اندیشه قرآنی و کادرسازی انقلابی در سازمان دارالقرآن الکریم باید به‌صورت جدی دنبال شود.

وی افزود: تبلیغ و جهاد تبیین شأن مسلمانی است و وظیفه قشر خاصی نیست بلکه همه مؤمنین و اعضای جامعه قرآنی باید این اقدام را جدی بگیرند.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به راهبرد‌های رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی برای گذر از بحران‌ها و مخاطرات، اظهار کرد: یکی از موضوعات کلیدی بیانیه جوان‌گرایی است که نیاز امروز و فردای این‌کشور است.

وی خطاب به رؤسای ادارات امور قرآنی کشور تصریح کرد: تقویت و تعمیق امور قرآنی نیازمند همت جدی مدیران و مسئولان قرآنی و فرهنگی است.

حریزاوی با اشاره به عملکرد موفق سازمان تبلیغات در سالیان اخیر در نگاه مقام معظم رهبری گفت: در برخی دیدار‌ها متولیان اصرار داشتند متن آن منتشر نشود؛ اما در دیدار سازمان تبلیغات اسلامی با رهبر عزیزمان علاقه داریم متن آن منتشر شود.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در سال‌های گذشته فرمودند هر جا هستید آن‌ را مرکز عالم بدانید و اکنون با تأیید جدی گرفتن وظایف بارقه امیدی در دل جریان تبلیغی کشور ایجاد کرد.

دو مؤلفه اصلی برای تمدن‌سازی

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به وظایفی که پس از دیدار با رهبر معظم انقلاب بر دوش همگان قرار گرفته است خواستار همکاری دولت برای رفع موانع شد.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند برای ایجاد تمدن دو چیز لازم است، یکی تولید فکر و دیگری تربیت انسان، بیان کرد: زحمات ما و شما اگر فاقد این دو‌ جهت باشد، آثار ماندگاری نخواهد داشت. آثار تمدنی، زمانی مفید است که ماندگار باشد. یعنی تمدنی اثربخش است که چندین قرن بماند؛ به طوری که آثار آن از نسلی به نسل دیگر منتقل شود.

حریزاوی با اشاره به اینکه علمای اسلام کار تمدنی کردند که اسلام زنده مانده است، گفت: مدیریت تمدنی از سوی ائمه اطهار علیهم السلام صورت گرفته تا اسلام و قرآن به دست ما رسیده است. رهبر معظم انقلاب توقع دارند در بازار پررونق فکری حضور مؤثر داشته باشیم و باید بکوشیم که از قرآن تولید فکر کنیم.

تربیت نیروی انسانی برای تمدن‌سازی

حجت‌الاسلام حریزاوی با اشاره به اینکه اندیشه قرآنی نقطه مقابل اندیشه غربی است، تصریح کرد: در مکاتب غربی وهم و شک جایگاه معتبری دارند؛ و شک مقدس زمانی حاصل می‌شود که از آن عبور کرده و به عقل برسیم.

وی ادامه داد: محور بعدی مورد اشاره رهبر معظم انقلاب تربیت انسان است و جریان قرآنی همانطور که تا کنون در حوزه تربیت و تعالی موفق بوده، همواره رسالت تربیت نیروی انسانی را در دستور کار قرار خواهد داد.

انتهای پیام
captcha