
به گزارش ایکنا، رستمیان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز صبح شنبه، در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن با گرامیداشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران، و تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، اسلامیبودن و مردمیبودن را از مهمترین رویکردهای انقلاب اسلامی ایران دانست و گفت: انقلاب اسلامی مردم را از ظلم و استبداد نجات داد.
وی، بیست و دوم بهمنماه را یادآور به ثمر رسیدن بیداری و خروش ملت سلحشور ایران در برابر حاکمیت ظلم و فساد و طلوع نور آزادی و عدالت دانست و افزود: پیروزی انقلاب اسلامی به ملتهای جهان و دولتهای استکباری نشان داد که باقدرت الهی و در پرتو ایمان، با عقیدهای راستین و ایستادگی میتوان بر هر قدرتی فائق آمد، 22 بهمن تجلی وحدت و همبستگی امت با انقلاب و روز تجدیدمیثاق با خون شهیدان است که باید گرامی داشته شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در ادامه بابیان اینکه مردم انقلابی و با بصیرت ایران اسلامی هرگز اجازه نخواهند داد شجره طیبه انقلاب اسلامی که با خون هزاران شهید آبیاری شده است از بین برود، تصریح کرد: بزرگداشت یومالله 22 بهمن روز بزرگداشت ایثارگری، مجاهدت و شهادتطلبی ملتی منسجم و پیرو ولایت است که با تقدیم بهترین هستی خود پرچم نظام اسلامی را برافراشته نگه داشتند. انقلاب اسلامی ایران در چهل و چهارمین سالگرد خود همچنان پویا و سرزنده، مقتدرانه و عزتمند بهسوی بالندگی پیش میرود و مردم و مسئولین یک صدا و یک دل با تلاشهای خود از خون شهدا و ارزشهای انقلاب اسلامی پاسداری خواهند کرد.
رستمیان افزود: امسال نیز همچون سالهای گذشته ما ملت شهیدپرور ایران بازهم با آرمانهای انقلاب اسلامی، همان آرمانهایی که با خون هزاران شهید لالهگون آبیاری شده تجدیدمیثاق خواهیم کرد و به دشمنان قسمخورده انقلاب نشان خواهیم داد ملت ایران پای آرمانهای خود ایستادهاند. امید آنکه به فضل الهی، عزت ایران اسلامی تا طلوع دولت فجر و ظهور حضرت ولیعصر(عج) تداوم یابد.
انتهای پیام