کد خبر: 4123543
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳

تأکید عضو مجلس خبرگان بر تقویت ارزش پول ملی برای حل مشکلات اقتصادی

حجت الاسلام و المسلمین کازرونی با تصریح بر این که تلاش برای ارتقاء ارزش پول ملی کشور، خواست همیشگی رهبر معظم انقلاب از دولت‌های مختلف بوده، بر ضرورت تقویت ارزش پول ملی در راستای حل مشکلات اقتصادی مردم تأکید کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسن کازرونی، نماینده استان البرز در مجلس خبرگان رهبری

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مجلس خبرگان رهبری، حجت‌الاسلام و المسلمین محسن کازرونی، نماینده استان البرز در مجلس خبرگان رهبری و رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) صبح امروز، سه‌شنبه 2 اسفند، در نطق پیش از دستور خود در یازدهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری گفت: کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) در جهت توانمندسازی افراد تحت پوشش خود تلاش می کند و برای خودکفایی آنها برنامه ریزی می کند.

وی با اشاره به اینکه فقر، پدیده وحشتناکی است و مشکلات عدیده دیگری برای جامعه به وجود می آورد، افزود: در تعالیم دینی ما تأکید زیادی بر تلاش در جهت رفع فقر شده است.

رئیس هیئت امنای کمیته امداد خمینی(ره) با تأکید بر اینکه امام راحل(ره) بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دستور تشکیل کمیته امداد را برای حمایت از محرومین صادر فرمودند، گفت: این نهاد در طول سالیان گذشته، خدمات ارزشمندی ارائه داده است و با برنامه ریزی در جهت توانمندسازی افراد تحت پوشش به خودکفایی آنها کمک کرده است و بر اساس آمارهای رسمی، یک سوم ایجاد اشتغال کشور توسط این نهاد صورت گرفته است.

حجت الاسلام و المسلمین کازرونی با تصریح بر این نکته که تلاش برای ارتقاء ارزش پول ملی کشور، خواست همیشگی رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) از دولت‌های مختلف بوده است، بر ضرورت تقویت ارزش پول ملی در راستای حل مشکلات اقتصادی مردم تأکید کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قمی، نماینده مردم تهران و رئیس کارگروه علم و فناوری هیئت اندیشه‌ورز مجلس خبرگان رهبری، نیز در نطق پیش از دستور خود گفت: پس از انقلاب اسلامی، کشور در حوزه های مختلف آموزشی از جمله آموزش عمومی، آموزش عالی و آموزش در سطح حوزه‌های علمیه، پیشرفت چشمگیری داشته است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قمی

حجت الاسلام و المسلمین قمی با اشاره به اینکه در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری، مبنی بر تشکیل هیئت اندیشه‌ورز در مجلس خبرگان رهبری برای بررسی پیشرفت‌ها، پسرفت‌ها و توقف‌ها در حوزه‌های مختلف علمی کشور، مجلس خبرگان رهبری اقدام به تشکیل هیئت اندیشه‌ورز و کارگروه‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف کرده است، افزود: کارگروه علم و فناوری با تشکیل جلسات کارشناسی متعدد، وضعیت آموزشی و پژوهشی کشور را در عرصه‌ها و سطوح مختلف بررسی کرده است و نتایج این بررسی‌ها نشان می‌دهد بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در اکثر شاخص‌هایی که برای ارزیابی روند آموزشی در کشور تعیین شده است رشد چشمگیر داشته‌ایم.

رئیس کارگروه علم و فناوری مجلس خبرگان رهبری با ارائه آمار دقیق و کارشناسی شده، رشد جمعیت تحت پوشش فرآیندهای آموزشی، افزایش مؤسسات آموزشی، رشد عدالت‌محور جغرافیایی و جنسیتی جامعه تحت آموزش و افزایش تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور را از مصادیق پیشرفت کشور در حوزه آموزش و پژوهش و عرصه‌های علمی کشور برشمرد.

در ادامه آیت‌الله زین‌العابدین قربانی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، در نطق پیش از دستور خود با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد شبهات اعتقادی در بین جوانان، گفت: امروز یکی از مصادیق مهم جهاد تبیین، پاسخگویی به شبهات اعتقادی است.

وی با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب اسلامی به این نتیجه رسیده‌اند که عامل ایستادگی و مقاومت مردم در برابر آنها، اعتقاد به اسلام است، برای تضعیف اعتقادات اسلامی جامعه، برنامه‌ریزی کرده‌اند و از طرق مختلف به دنبال تضعیف روحیه دینی مردم و به ویژه جوانان هستند.

آیت‌الله زین‌العابدین قربانی

وی از علمای دلسوز کشور خواست به عرصه پاسخگویی به شبهات وارد شوند.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: رسانه‌ها و به ویژه رسانه ملی و سازمان‌ها و نهادهای آموزشی باید برای تقویت مبانی اعتقادی جامعه برنامه‌ریزی کنند و با تولید محصولات فرهنگی، خلأهای موجود در این عرصه را از بین ببرند.

آیت‌الله قربانی در پایان با اشاره به تأثیر مشکلات اقتصادی و معیشتی بر وضعیت فرهنگی جامعه، از مسئولان خواست تلاش بیشتری در جهت رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم داشته باشند.

انتهای پیام
captcha