کد خبر: 4130081
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۴

سفره‌های افطاری ساده در بقاع متبرکه البرز پهن می‌شود

معاون فرهنگی- اجتماعی اوقاف البرز از برپایی سفره‌های ساده افطاری هنگام اذان و به منظور اطعام روزه‌داران حاضر در اماکن مذهبی و بقاع متبرکه استان خبر داد.

سفره‌های افطاری ساده

حجت‌الاسلام سید عباس مسعودی، معاون فرهنگی- اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز، در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با اشاره به اینکه در ماه رمضان خداوند متعال توفیق روزه‌‏دارى را به بندگانش داده است، افزود: رمضان فصل بندگی بنده و خالق است؛ ماهی است که درهای آسمان به روی بندگان گشوده می‌شود و تا آخرین شب این ماه بسته نخواهد شد.

وی افزود: در این ماه طرح ضیافت الهی با اجرای طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه شاخص استان البرز به مرحله اجرا در آمده است که به تبع آن برنامه های متعددی در امامزاگان اجرا می‌شود.

این مسئول بیان کرد: یکی از این برنامه ها اطعام روزه داران است که سفره‌های ساده افطاری هنگام اذان در اماکن مذهبی و بقاع متبرکه استان برپا می‌شود.

مسعودی تصریح کرد: این سفرهای افطاری با کمک مردم و با همکاری اوقاف پهن و به طور میانگین باتوجه به جمعیت حاضر بین 1000 تا 1500 بسته افطاری بین زائران توزیع می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: کسانی می‌خواهند سهمی در افطار روزه‌داران داشته باشند می‌توانند برای اهدای کمک‌های خود جهت پهن کردن سفره افطاری به دفاتر بقاع متبرکه استان مراجعه کنند.

 

انتهای پیام
captcha