کد خبر: 4134860
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
فرمانده سپاه عاشورا:

شایسته‌ انقلاب ما وجود دختران زینبی و زهرایی است

فرمانده سپاه عاشورا با تاکید بر این‌که هدف انقلاب اسلامی ایران، پیاده کردن احکام الهی و اسلامی است، گفت: شایسته‌ انقلاب ما است که دخترانمان زینبی و زهرایی باشند تا بتوانیم اهداف و آرمان‌های انقلاب را پیاده کنیم.

سردار عباسقلی زاده، فرمانده سپاه عاشورا

سردار اصغر عباسقلی‌زاده، فرمانده سپاه عاشورا، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربابجان‌شرقی، با اشاره به برگزاری جشن بزرگ ۱۰ هزار نفری دختران روزه اولی در تبریز، اظهار کرد: به برکت انقلاب اسلامی ایران این دختران روزه‌ اولی با تربیت مومنانه و زیست عفیفانه آشنا می‌شوند که حرکت بسیار ارزشمندی است.

وی با تاکید بر این‌که امید است بتوانیم این دختران عزیز را در راستای تعالیم متعالی اسلام آموزش داده و دختران زهرایی و زینبی به عنوان الگویی برای سایر دختران و حتی سایر جوامع پرورش یابند، گفت: ان‌شاءالله دختران عزیز ما بتوانند به تکالیفی که خداوند متعال تعیین کرده، عمل کنند.

وی افزود: دختران ما، توصیه‌ها و تاکیدات حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) را به عنوان یک الگو مقابل خود قرار داده و در وجود خود پیاده کنند تا این روند منجر به گسترش تربیت اسلامی در جامعه شود.

سردار عباسقلی زاده، با تاکید بر این‌که هدف انقلاب اسلامی ایران، پیاده کردن احکام الهی و اسلامی است، گفت: شایسته‌ انقلاب ما است که دخترانمان زینبی و زهرایی باشند تا بتوانیم اهداف و آرمان‌های انقلاب را پیاده کنیم.

فرمانده سپاه عاشورا در خاتمه از دختران روزه اولی که تجمع معنوی باشکوهی را در مصلی تبریز رقم زدند، قدردانی کرد.

انتهای پیام
captcha