کد خبر: 4135565
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۴:۵۰

همایش حجاب و عفاف «دختران زاگرس» در لرستان برگزار شد

همایش حجاب و عفاف با عنوان «دختران زاگرس» به همت هیئت دو و میدانی لرستان با حضور پرشور بانوان این استان برگزار شد.

همایش حجاب و عفافبه گزارش ایکنا از لرستان، در راستای اهمیت حجاب و عفاف در حوزه ورزش بانوان، عصر چهارشنبه، 30 فروردین‌ماه، همایش حجاب و عفاف با عنوان «دختران زاگرس» به همت هیئت دو و میدانی لرستان با حضور مدیران و مسئولان استانی در سالن شهید چاغروند مجموعه ورزشی تختی خرم‌آباد برگزار شد.

این همایش با حضور پرشور مردم و همراهی گروه سرود «سلام فرمانده» و در کنار آن ضیافت افطار در ماه مهربانی و با فضیلت رمضان، میزبان دل‌های پر از نور خدا و محبت مهمانان صورت گرفت.

سیاوش سپهوند، رئیس هیئت دو و میدانی استان لرستان در این همایش اظهار کرد: از آنجایی که امروز موضوع حجاب و عفاف از مهمترین دغدغه‌های جامعه اسلامی است، همه‌ ما باید به این موضوع مهم اهمیت نشان داده و در راستای روشنگری و حفظ ارزش‌های دینی و اسلامی قدم برداریم.

وی با بیان اینکه عفاف و حجاب تنها مختص به زنان نیست و مردان نیز در صیانت از فرهنگ حجاب و عفاف نقش بسزایی دارند، افزود: بحث حجاب و عفاف از ارزنده‌ترین نمونه‌های تمدن فرهنگی ملی و مذهبی است و باید بستر آموزش در این حوزه با محوریت خانواده‌ها دنبال شود.

رئیس هیئت دو و میدانی استان لرستان با اشاره به اینکه برنامه‌های خوبی در تقویت فرهنگ حجاب و عفاف در حوزه ورزش بانوان، در دستور کار قرار دارد که اجرایی خواهد شد، گفت: برنامه‌های ورزشی زمانی به نتیجه مطلوب دست پیدا می‌کنند که همراه با پیوست فرهنگی باشند.

در پایان این همایش از تعدادی بانوان فعال حوزه عفاف و حجاب ورزش دو و میدانی با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha