کد خبر: 4141186
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۵
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه اعلام کرد:

فعالیت دانشگاه مجازی المصطفی با هزاران دانش‌پژوه بین‌المللی

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: برخی از آموزش‌های المصطفی در قالب غیر حضوری توسط دانشگاه مجازی المصطفی ارائه می‌شود که این دانشگاه اکنون هزاران دانش‌پژوه را از اقصی نقاط دنیا پذیرا است.

علی عباسی رئیس جامعةالمصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه، عصر امروز، 25 اردیبهشت در دیدار نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان ضمن خیرمقدم و تببین اهداف و برنامه‌های علمی این دانشگاه بین‌المللی اظهار کرد: جامعةالمصطفی العالمیه، عضو اتحادیه‌های معتبر دانشگاهی در منطقه و جهان است و دانش‌پژوهانی از ۱۳۰ ملیت در ۱۶۰ رشته، گرایش و مقطع در این دانشگاه بین‌المللی در سه محور علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگ‌شناسی مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به فعالیت‌های واحد‌ها و مراکز آموزشی جامعةالمصطفی در ایران و ده‌ها نقطه جهان، افزود: برخی از آموزش‌های المصطفی در قالب غیر حضوری توسط دانشگاه مجازی المصطفی ارائه می‌شود که این دانشگاه اکنون هزاران دانش‌پژوه را از اقصی نقاط دنیا پذیرا است.

استاد جامعةالمصطفی العالمیه تصریح کرد: برخلاف برخی مراکز علمی در جهان اسلام که مروج تکفیر و جدایی پیروان مذاهب اسلامی هستند، راهبرد المصطفی تأکید بر تقریب و وحدت اسلامی و احترام به نظر و عقاید همه ادیان و مذاهب است.

وی با اشاره به فعالیت‌های علمی و آموزشی این دانشگاه در افغانستان بیان کرد: هم‌اکنون بیش از 100 نفر از دانش‌پژوهان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در نمایندگی جامعةالمصطفی در افغانستان مشغول به تحصیل هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی به معرفی مرکز آموزش‌های کوتاه مدت و فرصت‌های مطالعاتی المصطفی پرداخت و ادامه داد: المصطفی با بیش از 200 مرکز علمی و دانشگاهی در جهان قرارداد همکاری دارد و این آمادگی وجود دارد تا تفاهم‌نامه‌های همکاری میان جامعةالمصطفی و مراکز علمی کشور دوست و برادر افغانستان منعقد شود که برگزاری دوره‌های مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی یکی از بهترین زمینه‌های همکاری به شمار می‌آید.

وی با اشاره به استقبال جامعةالمصطفی از حضور پیروان همه مذاهب اسلامی در این دانشگاه بین‌المللی، تصریح کرد: برخلاف برخی مراکز علمی در جهان اسلام که مروج تکفیر و جدایی پیروان مذاهب اسلامی هستند، راهبرد المصطفی تأکید بر تقریب و وحدت اسلامی و احترام به نظر و عقاید همه ادیان و مذاهب است و بسیاری از رشته‌های آموزشی المصطفی به حوزه ادیان ابراهیمی و شرقی اختصاص یافته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی با اشاره به زمینه‌های مشترک فرهنگی، زبانی و دینی میان دو کشور ایران و افغانستان ابراز امیدواری کرد این زمینه‌ها به توسعه روابط دو کشور به ویژه در عرصه علمی و دانشگاهی منجر شود.

در ادامه این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین اکبر فلاح‌نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان از فعالیت‌های علمی و فرهنگی، همچنین نگاه تقریبی جامعةالمصطفی العالمیه تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام
captcha