کد خبر: 4144436
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶

۱۵۰ بروجردی به مراسم بزرگداشت رحلت امام(ره) اعزام می‌شوند

جانشین ناحیه مقاومت بسیج بروجرد از اعزام ۱۵۰  نفر از این شهرستان برای شرکت در مراسم بزرگداشت رحلت امام خمینی(ره) خبر داد.

مرقد امام خمینیبه گزارش ایکنا از لرستان، به نقل از روابط عمومی سپاه ناحیه بروجرد، غلامرضا شجاعی، جانشین ناحیه مقاومت بسیج بروجرد، امروز، هشتم خردادماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی بروجرد که در دفتر امام‌ جمعه شهرستان برگزار شد، گفت: امسال ۱۵۰ نفر از بروجرد برای مراسم بزرگداشت رحلت امام خمینی(ره) اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه چهار دستگاه اتوبوس برای اعزام زائران در نظر گرفته شده است، افزود: همچنین در آستانه ولادت امام رضا(ع) برنامه‌های متنوعی با همکاری شهرداری برگزار خواهد شد.

یاسر امیرسرداری، معاون عمرانی فرمانداری بروجرد نیز در این جلسه، با بیان اینکه نسل جوان را با برنامه‌ریزی عملی باید با کار فرهنگی به اهل‌ بیت(ع) نزدیک کرد، گفت: با به‌روزرسانی ساختارها باید کار فرهنگی جذاب انجام دهیم تا جوانان و نوجوانان به سمت اهل‌ بیت(ع) راهنمایی شوند.

وی با گرامیداشت دهه کرامت و ایام ولادت باسعادت امام رضا(ع) بیان کرد: برای برگزاری جشن‌های دهه کرامت از ظرفیت امامزادگان استفاده شود.

انتهای پیام
captcha