کد خبر: 4188670
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸

اعزام متقاضیان عمره مفرده به تعویق افتاد

رئیس حج و زیارت خراسان رضوی گفت: اعزام زائران به عمره مفرده به تعویق افتاده و تاریخ اولین اعزام به حج عمره متعاقبا اعلام خواهد شد.

حججواد شاد، رئیس حج و زیارت خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی اظهار کرد: ثبت‌نام از متقاضیان جهت کاروان‌های عمره مفرده استان از روز چهارشنبه ۲۲ آذر ماه در محل دفاتر زیارتی و از طریق سایت حج و زیارت آغاز شد.

وی ادامه داد: در مرحله اول جهت ثبت‌نام در کاروان‌های اعلام شده فقط برای متقاضیان دارای اسناد اولویت یک تا ۱۵۰ ثبت‌نام تعیین شد و هیچگونه سهمیه‌ای خارج از سیستم برای این کاروان‌ها قابل ثبت‌نام نبود.

شاد بیان کرد: پس از آن فراخوان اولویت‌های ۱ تا ۴۰۰ جهت ثبت‌نام در کاروان‌های ۲۹ آذرماه تا ۶ دی‌ماه ۱۴۰۲ در خراسان رضوی اعلام و الزامات سفر برای متقاضیان تشریح شد و بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت استان قرار بود اولین پرواز جهت اعزام حجاج خراسان رضوی به عمره مفرده همزمان با ۲۹ آذر ماه  انجام شود.

رئیس حج و زیارت خراسان رضوی گفت: در حال حاضر به دلایلی اعزام زائران به عمره مفرده به تعویق افتاده و تاریخ اولین اعزام به حج عمره متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام
captcha