کد خبر: 4190619
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵
شهردار  شيراز:

حماسه ۹ دی مهر تأیید دوباره مردم بر جمهوری اسلامی بود

محمدحسن اسدی با اشاره به حماسه مردم در 9 دی گفت: مردم در ۹ دی ۱۳۸۸ با حضور آگاهانه و با بصیرت خود، با آرمان‌های امامین انقلاب اسلامی بیعتی دوباره کرده و حماسه‌ای جاودان در برچیدن فتنه و تأیید دوباره جمهوری اسلامی خلق کردند.

راهپیمایی 9 دی، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، محمدحسن اسدی، شهردار شیراز امروز، 8 دی‌ماه در حاشیه راهپیمایی حماسه ۹ دی که با عنوان «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» در شیراز برگزار شد،اظهار کرد: مردم در روز ۹ دی ۱۳۸۸ با حضور آگاهانه و با بصیرت خود، با آرمان‌های امامین انقلاب اسلامی بیعتی دوباره کرده و حماسه‌ای جاودان در برچیدن فتنه و تأیید دوباره جمهوری اسلامی خلق کردند.

وی یادآور شد: پرچمداری مردم با بصیرت "شیراز؛ سومین حرم اهل‌بیت(ع)" نیز یک روز زودتر  در ۸ دی در لبیک به ولایت، امام امت و مقابله با فتنه در اذهان و تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شده است.

 شهردار شيراز در پایان تأکيد کرد: همواره در خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران ثابت قدم بمانیم و قدردان خون شهدا و ایثارگران باشیم.

انتهای پیام
captcha