کد خبر: 4193124
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۱

مراسم گرامیداشت شهدای حادثه کرمان در دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد + عکس

مراسم گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای شهر کرمان، 19 دی‌ماه در مسجد الغدیر دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.

مراسم گرامیداشت شهدای حادثه کرمان در دانشگاه علوم پزشکی لرستانبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، مراسم گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای شهر کرمان سه‎شنبه، 19 دی‎ماه در مسجد الغدیر دانشگاه علوم پزشکی لرستان با سخنرانی سردار نعمت‌اله باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان و حجت‌الاسلام محسن قلندری، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان و همچنین مداحی مداحان و قرائت قرآن و فاتحه برای شهدای این حادثه تروریستی برگزار شد.

ویژگی بارز شهید سلیمانی توجه به کرامت انسانی بود

نعمت‌اله باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در این مراسم با گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی کرمان گفت: امروز همه ما داریم می‌بینیم که همان فرمایش امام(ره) که فرمودند: «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» دارد اتفاق می‌افتد و این نتیجه بصیرت و استقامت مردم خوب ایران اسلامی و رهبری همه‌جانبه و دقیق فرمانده معظم کل قواست.

وی با اشاره به نقش برآب شدن نقشه‌های دشمنان به‌وسیله پیش‌بینی‌ها و آینده‌نگری‌‌های دقیق رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: تمام اتفاقات سال‌های اخیر از جمله حوادث مجلس شورای اسلامی، اهواز، کرمان و... شاید یک‌ صدم نقشه‌هایی‌ است که دشمن برای ما می‌کشد که در اکثر موارد موفق نبوده است.

باقری ادامه داد: حادثه اخیر کرمان، بسیار جانسوز و دلخراش بود، اما نمی‌توان این حادثه را به معنای شکست به حساب آورد، چراکه مردم خوب کشورمان نشان داده‌اند که این‌گونه حوادث ذره‌ای آنها را از ولایت و آرمان‌های انقلاب اسلامی دور نمی‌کند.

فرمانده سپاه لرستان با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های شهید حاج قاسم سلیمانی، تکلیف‌‌شناسی و وظیفه‌‌شناسی ایشان بود، اظهار کرد: این شهید بزرگوار، در تمامی میادین گوش به فرمان فرماندهی معظم کل قوا بود و بارها دیدیم که شهید سلیمانی، با وجود تمامی جوانب، همیشه و همیشه به فرمان مقام معظم رهبری توجه ویژه داشتند.

باقری با بیان اینکه یکی دیگر از ویژگی‌های شهید سلیمانی توجه به کرامت انسان‌ها بود، گفت: این ویژگی، در سیره امام صادق(ع) همواره جای داشته است و اگر به خوبی دقت کنیم، در می‌یابیم که امروز، شهید سلیمانی‌ها، سیدرضی موسوی‌ها و دیگر شهدا، تربیت‌‌یافته مکتب این امام معصوم‌اند.

وی در خاتمه با تقدیر از فعالیت‌های جهادی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خواستار افزایش این فعالیت‌های خودجوش و خداپسندانه در مناطق محروم استان لرستان شد.

انتهای پیام
captcha