کد خبر: 4199489
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۷
موسوی مطرح کرد:‌

کاهش هدفمند جمعیت کیفری در فارس؛ اولویت دستگاه قضا در فارس

رئیس کل دادگستری فارس گفت: سیاست کنترل و کاهش هدفمند جمعیت کیفری با اهتمام سراسری قضات مدنظر بوده و در اولویت کار قضایی دستگاه قضایی استان است.

مراسم رونمایی از پویانمایی زندانها، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی، رئیس کل دادگستری فارس امروز، 23 بهمن در آیین رونمایی از اولین پویانمایی تولیدی زندانیان کشور در زندان مرکزی شیراز، اقدامات زندان‌های فارس را در اجرای برنامه‌های فرهنگی بسیار شایسته توصیف کرد و گفت: در اثر اقدامات مؤثر زندان‌ها که در راستای مدیریت علمی زندان تحت اجراست، دستگاه قضایی توانسته است اهداف قانونگذار در حوزه اعمال هدفمند مجازات زندان را به‌خوبی به انجام رساند.

وی افزود: البته در این ارتباط سیاست کنترل و کاهش هدفمند جمعیت کیفری نیز با اهتمام سراسری قضات مدنظر بوده و در اولویت کار قضایی دستگاه قضایی استان است.

نماینده عالی قوه قضاییه در فارس افزود: انیمیشن «در مسیر دانایی» نیز توانسته آنچه برای آموزش زندانیان نسبت به تکالیف خود در مجموعه به‌صورت قانونی ترسیم شده است را به زبانی بسیار شیوا، نوین و جدید به نمایش بگذارد که بی‌شک تاثیرات مثبت فراوانی را در باز اجتماعی‌سازی زندانیان، آموزش مهارت‌های اساسی زندگی به آنان به‌دنبال خواهد داشت.

اسحاق ابراهیمی، مدیرکل زندان‌های فارس هم در آیین رونمایی از این اثر پویانمایی گفت: این پویانمایی توسط واحد انیمیشن مرکز خبر و رسانه اداره‌کل زندان‌های فارس به مرکزیت سیمای عادل آباد تولید شده، در ۳ فصل و برای آموزش و توجیه‌سازی زندانیان در بدو ورود و حین تحمل کیفر و همچنین در آستانه خروج از زندان و در راستای رعایت مبانی حقوق شهروندی و حقوق و تکالیف متقابل زندانی در مدت تحمل کیفر حبس، تهیه در تمام زندان‌های استان نمایش داده خواهد شد.

وی، تولید این اثر پویانمایی را توسط تیم زندانی نهاد مصداق توجه به استعدادهای افراد و تبلور و بروز آن تحت نظارت مدیران زندان‌ها، اقدامی بدیع در راستای حقوق شهروندی توصیف کرد.

ابراهیمی بیان کرد: حمایت‌های مؤثر دستگاه قضایی موجب شده تا مجموعه زندان‌های فارس بتواند در راستای سند تحول قضایی و اهداف تحولی و تعالی محور نظام زندان‌بانی اقدامات به روز و اثرگذاری را در راستای رسالت تأمینی و تربیتی خود در زندان‌ها به انجام رساند.

رضایی دانا، مدیر زندان عادل‌آباد شیراز نیز تولید این انیمیشن را در راستای تأثیرگذاری افزون‌تر بر هنجارپذیری و باز اجتماعی‌سازی زندانیان معرفی کرد و گفت: در فصل اول بخش شورای انضباطی و افعالی که زندانی در مدت تحمل کیفر ‌حبس برای رعایت حقوق شهروندی خود و سایرین، نباید انجام دهد، به شکلی شایسته و متناسب با نیازهای آموزشی در محیط زندان و برای حسن تعامل با سایرین و بر اساس آیین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها تهیه شده است.

انتهای پیام
captcha