کد خبر: 4199670
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴
قزلسفلی مطرح کرد

ایجاد نشاط تنها با برگزاری جشن در مدارس رخ نمی‌دهد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه ایجاد نشاط در مدارس باید در دستور کار باشد، گفت: نشاط تنها با برگزاری جشن و سرور نیست بلکه به آموزش‌ها نیز بر می‌گردد و اینکه دانش‌آموزان را به آینده خود امیدوار کنیم.

اسماعیل قزلسفلی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارسبه گزارش ایکنا از فارس، اسماعیل قزلسفلی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، امروز، 24 بهمن‌ماه در نشست مدیران و رؤسای آموزش و پرورش فارس گفت: با توجه به رویکرد مدرسه‌محوری، مدیران شرایط را به‌گونه‌ای رقم بزنند تا تربیت دینی در مدرسه اتفاق یابد، لذا از هیچ مساعدتی در این زمینه دریغ نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: ایجاد نشاط در مدارس باید در دستور کار باشد، اما نشاط تنها با برگزاری جشن و سرور نیست بلکه به آموزش‌ها نیز بر می‌گردد و اینکه دانش‌آموزان را به آینده خود امیدوار کنیم.

قزلسفلی یادآور شد: ما جزو چهار کشور علمی دنیا هستیم و در سلول‌های بنیادین حرف برای گفتن داریم جزو هشت کشور هسته‌ای دنیا هستیم، لذا دنیا از ایران به‌عنوان یکی از کشورهای سرآمد جهان یاد می‌کند، اما خود ما به این پیشرفت‌ها معتقد نیستیم.

معاون استاندار فارس اظهار کرد: در تاریخ معاصر، انقلاب‌های بسیار در جهان اتفاق افتاد اما اغلب آن‌ها، کمتر از چند دهه دوام داشتند. لذا، انقلاب اسلامی ایران علی‌رغم گذشت بیش از چهار دهه همچنان به حیات خود ادامه می‌دهد و هر روز توانمندتر از گذشته می‌شود.

وی افزود: ساختار خوب انقلاب اسلامی، رهبری بی‌نظیر، همراهی مردم، پایبندی به ارزش‌های انقلاب و...، از جمله شاخصه‌های ماندگاری این انقلاب است.

قزلسفلی با بیان اینکه همواره در کنار آموزش و پرورش قرار داریم، گفت: با توجه با انتخابات ۱۱ اسفند انتظار می‌رود جلسات هم‌اندیشی با مدیران و معلمان در هریک از نواحی، شهرستان‌ها و مناطق و همچنین در مدارس برگزار شود تا انتخاباتی پرشور را شاهد باشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس بیان کرد: در نشست‌های هم‌اندیشی باید شرایط ارائه نقطه نظرات معلمان فراهم شود و تاکید می‌شود این نشست‌ها، کمتر به شکل سخنرانی یک طرفه برگزار شود.

وی از استقرار بیش از 50 درصد صندوق‌های اخذ آرا در مدارس فارس خبر داد و افزود: مدیران آموزش و پرورش بر فرآیند انتخابات نظارت داشته باشند و تلاش خود را برای رفع کمبودهای حوزه‌های اخذ رای به کار گیرند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در پایان تأکید کرد: دولت سیزدهم به اهمیت و ارزش جامعه فرهنگیان اعتقاد دارد و تا آخر پای کار آموزش و پرورش خواهد ماند.

انتهای پیام
captcha