کد خبر: 4213237
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵

اختصاص 45 هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور

معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن گفت: طی 2 سال گذشته تاکنون افزون بر 45 هزار هکتار زمین به ساخت بالغ بر یک میلیون و 800 هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در کشور زمین اختصاص یافته است.

همایش تخصصي منطقه‌اي پايش برنامه‌هاي اجرايي سازمان ملي زمين و مسكن، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی فارس، تقی رضایی، معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن امروز، 11 اردیبهشت‌ماه در همایش تخصصي منطقه‌اي پايش برنامه‌هاي اجرايي سازمان ملي زمين و مسكن که در شیراز برگزار شد، گفت: طی 2 سال گذشته تاکنون افزون بر 45 هزار هکتار زمین به ساخت بالغ بر یک میلیون و 800 هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در کشور زمین اختصاص یافته است.

وی افزود: علاوه بر این، حدود 13 هزار هکتار زمین نیز برای ایجاد شهرک‌های جدید در کشور مکان یابی شده که مجموع این زمین‌ها بسیار قابل توجه و عملكرد بسيار بالايي است.

این مقام مسئول، هدف از برگزاري اين همايش را انتقال تجارب موفق استان‌ها به يكديگر، پايش برنامه اجرايي ادارات كل و پيگيري برنامه اجرايي ادارات كل و همچنين پيگيري تأمين زمين در راستاي نهضت ملي مسكن و سياست‌هاي تبييني دولت خدمتگذار و مقام عالي وزارت راه و شهرسازي بيان كرد.

رضایی ادامه داد: یکی از روش‌های تأمین زمین از طریق توافقات است که با توجه به اهمیت موضوع ضمن حميت همكاران در تحقق اين امر باید در سلامت کار دقت شود تا در آینده با چالش و مشکل مواجه نشویم.

معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن گفت: در بحث تامین زمین، طی دهه‌های گذشته شاهد یک عقب ماندگی در کشور بوده‌ایم اما در 2 سال گذشته توانستیم میزان قابل توجهی زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تامین کنیم.

وي ادامه داد: در استان فارس نیز در بحث تامین زمین به ویژه در آنجا که با کمبود مواجه بوده‌ایم در قالب توافقات و تغییر و تحول اراضی اقدامات خوبی انجام شده و اين اقدامات بايد ادامه داشته باشد.

انتهای پیام
captcha