کد خبر: 4219459
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
مدیرعامل مجمع خیرین تعلیم و تربیت فارس:

بازماندگان از تحصیل کمتر به دلایل مسائل مالی از تعلیم و تربیت دور می‌شوند

محمدحسین روزی‌طلب با بیان اینکه امروز مسائل تعلیم و تربیت دچار تغییرات شده است، گفت: امروز بازماندگان از تحصیل کمتر به دلایل مسائل مالی از تعلیم و تربیت دور می‌شوند.

نشست مدیرعامل مجمع خیرین تعلیم و تربیت فارس با مدیرکل صدا و سیمابه گزارش ایکنا از فارس، محمدحسین روزی‌طلب، مدیرعامل مجمع خیرین تعلیم و تربیت فارس امروز، 12 خردادماه در دیدار با مدیرکل صدا‌وسیمای فارس با بیان اینکه مجمع خیرین تعلیم و تربیت استان از بازماندگان از تحصیل حمایت می‌کند، گفت: با توجه به تحولات جامعه، مسائل تعلیم و تربیت هم دچار تغییرات شده است و امروزه بازماندگان از تحصیل کمتر به‌دلیل مسائل مالی از تعلیم و تربیت دور می‌شوند، بلکه مسائل دیگری در این امر تأثیر دارند.

وی با بیان اینکه در بحث بازماندگان از تحصیل در استان فارس صدا‌وسیما می‌تواند کمک‌های خوبی به این مجمع داشته باشد، افزود: این همکاری‌ها و کمک‌ها می‌تواند موجب آسیب‌شناسی و رفع موانع تحصیلی دانش‌آموزان شود و آن‌ها را به مسیر تعلیم و تربیت بازگرداند.

مدیرعامل مجمع خیرین تعلیم و تربیت استان فارس در بخش پایانی سخنان خود بر توجه به آموزش نسل جوان برای استمرار رشد جامعه تاکید کرد.

احمد پهلوانیان، مدیرکل صدا‌وسیمای فارس هم در این نشست گفت: تعلیم و تربیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و بالاترین خیر و نیکی‌ها نجات انسان‌هاست که مجمع خیرین تعلیم و تربیت این کار را بر عهده دارد. باید جامعه را نسبت به بازماندگی از تحصیل آگاه و ریشه‌های آن را پیدا کرد و به سمت رفع موانع و مشکلات در این زمینه رفت.

وی بیان کرد: صدا‌وسیمای فارس آمادگی دارد با کارهای پژوهشی و برنامه‌سازی مبتنی بر پژوهش در این حوزه، مجمع خیرین تعلیم و تربیت استان فارس را در رسیدن به اهداف و انجام مأموریت‌های خود یاری دهد.

انتهای پیام
captcha