کد خبر: 4222199
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳

راه‌اندازی دومین شعبه استانی مؤسسه سلامت مرهم در لرستان

رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت لرستان از راه‌اندازی دومین شعبه استانی مؤسسه ملی سلامت مرهم در لرستان خبر داد و گفت: در این راستا باید زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی دومین شعبه این مؤسسه فراهم شود تا جراحی توسط متخصصان بومی صورت گیرد.

کاظم مرادی‌فرد، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، کاظم مرادی‌فرد، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت لرستان، با اعلام ثبت رکورد جهانی عمل جراحی شکاف لب در لرستان گفت: سی و سومین سفر خیرخواهانه مؤسسه ملی سلامت مرهم برای درمان رایگان بیماران شکاف لب لرستانی و خارج از استان، از ۲۵ تا ۲۸ خردادماه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی لرستان و مجمع خیرین سلامت انجام شد.

وی با اشاره به اینکه در این سفر خیرخواهانه ۲۲۸ بیمار دارای شکاف در مدت ۶۰ ساعت تحت عمل جراحی قرار گرفتند که حد نصاب جدیدی در جهان محسوب می‌شود، افزود: عنوان جهانی این تعداد عمل جراحی قبلاً توسط استان کرمانشاه با تعداد ۲۰۸ مورد جراحی در چهار روز (۹۶ ساعت) شکسته شده بود.

رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت لرستان ضمن تشکر از پزشکان و خیرانی که در این امر خیرخواهانه شرکت کردند، از مشارکت دکتر طغیانی در این امر خدا پسندانه قدردانی و از راه‌اندازی دومین شعبه استانی مؤسسه ملی مرهم در لرستان خبر داد و گفت: در این راستا باید زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی دومین شعبه مؤسسه مرهم فراهم شود تا جراحی توسط متخصصان بومی صورت گیرد.

نخستین شعبه استانی مؤسسه ملی مرهم در خوزستان دایر شده است.

انتهای پیام
captcha