کد خبر: 4222473
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹

3 میلیون و 706 هزار نفر در فارس واجد شرایط شرکت در انتخابات هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: در استان فارس ۳ میلیون و ۷۰۶ هزار نفر واجد شرکت در انتخابات هستند که از این تعداد ۲۱۱ هزار نفر نیز رای اولی هستند.

اسماعیل قزلسفلی، رئیس ستاد انتخابات فارسبه گزارش ایکنا از فارس، اسماعیل قزلسفلی، رئیس ستاد انتخابات فارس امروز، ۳۱ خرداد در نشست با رسانه ملی فارس با بیان اینکه کشور در دوران شهید آیت‌الله رئیسی در مسیر پیشرفت قرار گرفت و علت آن هم انطباق واقعی آن شهید با ولایت بود، افزود: شهید جمهور هم در حرف و هم عمل ولایتمدار بود و کاری که هیچ یک از روسای جمهوری سابق انجام ندادند را انجام داد.

وی ادامه داد: امیدواریم مردم در بین ۶ نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بتوانند ولایی‌ترین و منطبق‌ترین فرد را تشخیص داده و به او رای دهند.

قزلسفلی اظهار کرد: ما در مقطع امروز به رئیس جمهوری نیاز داریم که در مسیر رسیدن به تمدن نوین اسلامی و زمینه‌سازی برای حکومت حضرت ولیعصر (عج) از خودش بگذرد و خود را فدای نظام، ولایت و مردم کند و این شاخص‌های مهمی است که امیدواریم مردم به خوبی تشخیص دهند.

رئیس ستاد انتخابات فارس گفت: در انتخابات هشتم تیرماه، از مجموع جمعیت بیش از ۵ میلیون و ۲۱ هزار نفری این استان، ۳ میلیون و ۷۰۶ هزار نفر واجد شرکت در انتخابات هستند که از این تعداد ۲۱۱ هزار نفر نیز رای اولی هستند.

وی بیان کرد: ستاد انتخابات استان فارس نیز با ۸ کمیته تشکیل شده و ۳۷ ستاد انتخابات شهرستانی نیز شکل گرفته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس ادامه داد: تاکنون ۳ هزار و ۵۱۷ شعبه ثابت و سیار شهری و روستایی در فارس پیش‌بینی شده و بیش از ۹۴ هزار نفر نیز دست‌اندرکار اجرا و برگزاری انتخابات خواهند بود.

انتهای پیام
captcha