کد خبر: 4222621
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸

کاربران فضای مجازی شایعات انتخاباتی را بازنشر ندهند

رئیس پلیس فتای البرز از کاربران خواست، شایعات و گمانه‌زنی‌های انتخاباتی را در فضای مجازی بازنشر نکنند.

انتخابات

به گزارش ایکنا از البرز به نقل از روابط عمومی پلیس فتای البرز، سرهنگ رسول جلیلیان، رئیس پلیس فتای البرز اظهار کرد: نظرسنجی‌های انتخاباتی در فضای مجازی با اهداف مختلفی منتشر می‌شود و در چنین شرایطی برخی افراد با هدف سواستفاده از نظرات کاربران این نظرسنجی‌ها را منتشر می‌کنند.

وی گفت: کاربران برای جلوگیری از هرگونه سواستفاده در نظرسنجی کانال‌های ناشناس و نامعتبر شرکت نکرده و به نتایج آنها نیز اهمیت ندهند.

جلیلیان بیان کرد: باتوجه به زمان تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری، هرگونه تهمت، افترا، تخریب و انتشار اکاذیب ممنوع بوده و کاربران با انتشار اخبار و تولید محتوای کذب، زمینه تشویش اذهان عمومی و ایجاد بی‌رغبتی و درگیری طرفداران کاندیداها را فراهم نکنند.

این مسئول گفت: تحریک مردم به دانلود و نصب برخی نرم‌افزارها با عناوین نتایج انتخابات از جمله مواردی هستند که می‌تواند منجر به مجاب کردن افراد برای استفاده از نرم‌افزارهای جعلی و مخرب شود.

رئیس پلیس فتای البرز خطاب به ادمین‌های فضای مجازی اعلام کرد: باتوجه به اینکه مسئولیت فضای مجازی را عهده دارند از قراردادن هرگونه لینک و نشانی ناشناس خودداری کنند و ادمین‌ها نیز قبل از عضوگیری در گروه‌ و کانال‌های خود فعالیت کاربرها را مورد رصد و پایش قرار دهند.

جلیلیان گفت: کاربران در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ، هشتم تیرماه جاری برگزار می شود.

انتهای پیام
captcha