کد خبر: 4223282
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۷

فعالیت 1045 گروه جهادی فارس در عید غدیر

مسئول بسیج سازندگی فارس از فعالیت و خدمت‌رسانی یک هزار و 45 گروه جهادی این استان در برنامه‌های جشن عید غدیر خبر داد.

علی اکبر طحان، مسئول بسیج سازندگی فارسبه گزارش ایکنا از فارس، علی اکبر طحان، مسئول بسیج سازندگی فارس امروز، 5 تیرماه در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با دهه ولایت و امامت و با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم گروه‌های جهادی استان فارس مطابق سنوات گذشته با برپایی مواکب و اجرای برنامه‌های فرهنگی ضمن ایجاد فضای شور و نشاط در بین عموم مردم و پخت و توزیع اطعام غدیر به عنوان یک سنت حسنه مورد تاکید ائمه اطهار(ع)، این روز مبارک و عیدالله الاکبر را گرامی داشتند.

وی افزود: در این عید بزرگ ۱۰۴۵ گروه جهادی فعالیت‌های مختلفی از جمله مواکب پذیرایی، جشن ویژه ایتام و سایر برنامه‌های فرهنگی و محرومیت‌زدایی و ... داشتند که بسیاری از برنامه‌ها ویژه مناطق محروم و روستایی است.

طحان بیان کرد: همچنین بیش از ۸۴۱ گروه جهادی با استفاده از ظرفیت‌های مردمی در سرتاسر استان برنامه طبخ و توزیع ۷۸۶ هزار و ٨۵٠ پرس غذا به عنوان اطعام روز عید غدیر را انجام دادند.

وی ادامه داد: این اقدام گروه‌های جهادی هر ساله باعث ایجاد وحدت و همدلی آحاد ملت در اقصی نقاط استان فارس می‌شود به صورتی که بخش عظیمی از اقلام مورد نیاز به صورت خودجوش و توسط مردم تامین می‌شود.

انتهای پیام
captcha