کد خبر: 4223642
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳

مشورت با نخبگان؛ قدمی برای انتخاب فرد اصلح

یک تحلیل‌گر سیاسی و مدرس دانشگاه در همدان بیان کرد: برای انتخاب فرد اصلح، مشورت با نخبگان و فرهيختگان را نباید فراموش کنیم.

امیر کردکریمی، مدرس دانشگاه تحلیل‌گر سیاسی در همدانامیر کردکریمی، مدرس دانشگاه و تحلیل‌گر سیاسی در همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: اساسا تکیه تمام امور نظام‌های مردم‌سالار بر مردم بوده و برای رشد، تعالی و توسعه نیازمند توجه به خواسته مردم هستند جمهوری اسلامی ایران نیز از بدو تأسیس و روی کار آمدن با شعائری در راستای تکریم مردم و خواست مردم بر روی کار آمد و انتخابات را در طول عمر ۴۵ ساله انقلاب اسلامی حداقل ۴۵ مرتبه در عرصه‌های مختلف و به شکل‌های مختلف برگزار کرده است که مشارکت و حضور مردم و استقبال مردم از انتخابات خود گواه بر این موضوع است و نشانگر این مطلب است که مردم علاقمند به تعیین سرنوشت خود هستند.

در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم نیز با توجه به شرایط منطقه و جهان و حفظ و ارتقا جایگاه ایران اسلامی در منطقه و بین‌الملل نیازمند فردی کارآمد، کارآزموده و کاردان در رأس قوه مجریه هستیم.

دولت شهيد آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پایه‌گذار اتفاقات خوبی در کشور بود، وقتی که به سه سال گذشته برمی‌گردیم می‌بینیم که در حوزه زیرساختی فعالیت‌های خوب و اثربخشی رقم خورده، امیدواریم این فعالیت‌ها در به سامان رساندن زیرساخت‌ها در دولت چهاردهم تداوم داشته باشد، از مشکلات کشور گره‌گشایی کند و در وضعیت معیشتی مردم نیز گشایش ایجاد شود.

شخص اول مملکت در حوزه اجرایی باید با تیکه بر برنامه‌های تدوین شده مجلس و برنامه‌های بلند مدت کشور و بر اساس سیاست‌های کلی نظام و رهبری حرکت کند و نوآوری‌هایی را نیز به خرج دهند که در این راستا نیز مدرسین دانشگاه‌ها وظیفه آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی در عرصه عمومی جامعه را عهده‌دار هستند و با تبیین و روشنگری می‌توانند مسیر صحیح را به مردم نشان دهند.

سرنوشت چهار سال مملکت و مردم به دست اجرایی رئیس جمهور و وزرایش رقم خواهد خورد بنابراین حضور حداکثری مردم در انتخابات علاوه بر اینکه اقتدار ملی و بین‌المللی را برای کشور رقم می‌زند موجب می‌شود دولت جدید با اقتدار بیشتری به فعالیت‌های خود بپردازد.

مناظراتی که برگزار شد، برنامه‌های مختلفی که از صدا وسیما و سایر خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها منتشر شد، نشان داد همه اصحاب رسانه و اهالی فرهنگ و هنر تلاش کردند که انتخابات با مشارکت بالایی برگزار شود و رسالت خود را نیز در این راستا ایفا کردند.

اکنون دیگر وظیفه ما مردم هست که با حضور گسترده در صندوق‌های رأی بتوانیم فرد اصلح را انتخاب کنیم تا چرخ اجرایی کشور در توازن و همکاری با سایر قوا به بهترین شکل ممکن بچرخد و ایران اسلامی به پیشرفت های ترسیم شده خود برسد.

کار اجرایی، توانمندی، عدم توجه به شعارها همگی ویژگی هایی هستند که مردم در انتخاب خود باید به آن توجه داشته باشند، اینها همان ویژگی‌هایی هستند که بارها مورد تأکید رهبر انقلاب قرار گرفته است.

اگر کسی اندک زاویه‌ای با نظام جمهوری اسلامی نیز داشته باشد شایستگی حضور در پست ریاست جمهوری را ندارد. زمانی که با هم برنانه ریزی کنیم، فکر کنیم و به سمت اجرا برویم و در نهایت برای رسیدن به یک هدف مشخص با یکدیگر متحد شویم قطعا هدف در دسترس ما خواهد بود.

در صورتی که با حفظ انسجام و وحدت ملی در درون اتفاقات خوبی را رقم بزنیم قطعا در معادلات بین‌المللی نیز دست بالا را خواهیم داشت و شکوفایی عرصه های مختلف خارجی را شاهد خواهیم بود و این در گرو دور بودن از دعواهای داخلی و حفظ وحدت ملی است.

به عنوان صاحبان رأی این اختیار را داریم که با شرکت در انتخابات در برنامه‌ریزی‌های کلان کشور مؤثر باشیم. اگر نسبت به سرنوشت آیندگان و فرزندانمان بی تفاوت نباشیم باید در انتخابات شرکت کنیم. بی‌توجهی و عدم حضور در پای صندوق‌های رأی قطعا گره‌ای را از مشکلات کشور حل نخواهد کرد.

در دوران ۴۵ ساله انقلاب اسلامی همواره شاهد رشد و بالندگی کشور بودیم و اینها به برکت حضور همیشگی مردم در صحنه رقم خورده است.

انتهای پیام
captcha