کد خبر: 4226964
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۶

تیراندازی در اطراف حرم شاهچراغ(ع) بر اثر سهل‌انگاری بود

دادستان عمومی و‌ انقلاب شیراز اعلام کرد که صدای تیراندازی شنیده شده در اطراف شاهچراغ سهوی و بر اثر سهل‌انگاری بوده است.

سید مصطفی بحرینی، دادستان عمومی و‌ انقلاب شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، سیدمصطفی بحرینی، دادستان عمومی و‌ انقلاب شیراز امشب، 25 تیرماه درباره خبر منتشر شده در فضای مجازی، گفت: صدای تیراندازی شنیده ‌شده در اطراف حرم شاهچراغ(ع) مربوط به شلیک سهوی یکی از عوامل امنیتی بوده و بر اثر سهل‌انگاری رخ داده است.

دادستان مرکز استان فارس با بیان اینکه صدای تیراندازی در یکی از خیابان‌های منتهی به حرم شنیده شده و محدوده حرم در امنیت کامل است، گفت: مراسم شب عاشورای حسینی هم اکنون در امنیت کامل در حرم در حال برگزاری است.

بحرینی با بیان اینکه به محض وصول خبر یکی از معاونان دادستان شیراز و بازپرس ویژه در حرم مطهر شاهچراغ (ع) حضور یافتند، گفت: ابعاد دقیق موضوع در دست بررسی است و در صورت کشف موارد دیگر از طریق رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام
captcha