کد خبر: 4231136
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۴
قالیباف در نطق پیش از دستور مجلس:

دولت‌های اسلامی با حمایت عملی از مقاومت مانع کشتار غزه شوند

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت جنایات اخیر رژیم صهیونیستی که به صورت همزمان جنایات علیه بشریت، نسل‌کشی و جنایات جنگی است، گفت: دولت‌های مسلمان باید با حمایت عملی از جریان‌های مقاومت ملت فلسطین مانع استمرار حرکت ماشین کشتار رژیم صهیونیستی شوند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی

به گزارش خبرنگار ایکنا، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز، یکشنبه 21 مردادماه، مجلس شورای اسلامی با تبریک و خدا قوت به مدال‌آوران کشور و مربیان پرتلاش آنها که در مسابقات المپیک دل ملت ایران را شاد کردند، گفت: کسب مدال‌های طلا توسط سه جوان قهرمان و پهلوان آقایان محمدهادی ساروی، سعید اسماعیلی در رشته کشتی و کسب مدال طلای آرین سلمی در تکواندو غرورانگیز و باعث سربلندی ایران و ایرانی است. 

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همچنین تاریخ‌سازی در ورزش بانوان و کسب اولین مدال نقره توسط بانوی قهرمان توسط خانم ناهید کیانی شایسته تحسین و ستایش است. کسب مدال برنز توسط جوانترین دهه هشتادی مدال‌آور خانم مبینا نعمت‌زاده نیز موفقیتی بزرگ در ورزش بانوان به حساب می‌آید. دستیابی پهلوان حسن یزدانی به رکورد المپیکی جهان پهلوان تختی و رقابت جانانه او در مرحله فینال مسابقات علی رغم مصدومیت شدید در تاریخ ورزش ایران ماندگار خواهد شد. 

قالیباف ضمن تقدیر و تشکر از پهلوان امیرحسین زارع که منجر به نایب قهرمانی و کسب مدال نقره در مسابقات شد، گفت: عملکرد خوب دو فدراسیون کشتی و تکواندو در این مسابقات در نتیجه مدیریت دلسوزانه، تخصصی و حاصل کار شبانه‌روزی مربیان مدیران و رؤسای محترم این دو فدراسیون آقایان دبیر و ساعی است. 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مسئولان ورزشی باید با تمام توان بهترین امکانات را برای استمرار و پیشرفت این موفقیت‌ها فراهم کنند. قدردان زحمات تمامی مدال‌آوران کاروان ورزشی ایران در المپیک ۲۰۲۴ هستیم و با تمام وجود به این جوانان شایسته افتخار می‌کنیم‌. این عزیزان عاشقانه میهن و مردم خود را دوست دارند و برای سربلندی آنها تلاش می‌کنند‌. 

وی به جنایات رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر اشاره و بیان کرد: جنایات رژیم انسان‌ستیز و جنایتکار صهیونیستی حد و مرز ندارد. این رژیم بی‌آبرو با حمله به آوارگان فلسطینی ساکن در مدرسه تابعین غزه آن هم در حال اقامه نماز صبح، بار دیگر ثابت کرد صهیونیست‌ها لکه ننگ بشریت هستند و فقط زبان زور را می‌فهمند. 

قالیباف اظهار کرد: جنایات اخیر رژیم صهیونیستی به صورت همزمان جنایات علیه بشریت، نسل‌کشی و جنایات جنگی است که جمهوری اسلامی ایران به شدت آن را محکوم می‌کند‌. دولت‌های مسلمان باید با حمایت عملی از جریان‌های مقاومت ملت فلسطین مانع استمرار حرکت ماشین کشتار رژیم صهیونیستی شوند. 

وی تأکید کرد: مجددا تصریح می‌کنم متعاقب رهنمود رهبر حکیم انقلاب، ما خونخواهی شهادت شهید اسماعیل هنیه در خاک کشورمان را وظیفه دینی و ملی خود می‌دانیم و رژیم صهیونیستی باید منتظر مجازات سخت توسط ملت ایران باشد. 

قالیباف در پایان به همه ورزشکاران و جامعه ورزشی و تمام ورزشکاران عزیزی که تلاش کردند و شاید نتیجه دلخواه خود را نگرفتند، خدا قوت و خسته نباشید گفت.

انتهای پیام
captcha