کد خبر: 4231756
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸
مسئول بسیج دانشجویی فارس:

‌دانشجویان نسبت به مسائل کشور حساس باشند

عباس توانا با تأکید بر مواجهه تخصصی تشکل‌های دانشجویی با مسائل کشور گفت: دانشجویان نسبت به مسائل کشور حساسیت ویژه‌ای داشته باشند.

عباس توانا، مسئول بسیج دانشجویی فارسبه گزارش ایکنا از فارس، ‌عباس توانا، مسئول بسیج دانشجویی فارس امروز، ۲۴ مردادماه در دوره معرفتی و تشکیلاتی میقات دانشجویان انقلابی روح‌الله با عنوان مدار ۵۷ اظهار کرد: مهم‌ترین و پیش‌برنده‌ترین روحیه و تفکر به سمت تحقق اهداف انقلاب اسلامی، تفکر و روحیه بسیجی و انقلابی است.

وی افزود: نقش‌آفرینی بسیج دانشجویی به معنای انجام صرفا یک یا چند تکلیف نیست، بلکه تلاش بی‌وقفه در جهت تحقق منظومه آرمانی اسلام، معنای ویژه نقش‌آفرینی است‌.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس اضافه کرد: نقش‌آفرینی بسیج دانشجویی محدود به عرصه خاصی نبوده و همه عرصه‌های موردنیاز مردم و انقلاب اسلامی را دربر می‌گیرد.

توانا با بیان اینکه بسیج دانشجویی هر حرکتی را مبتنی بر اندیشه‌ورزی و اتاق فکر پیش می‌برد، ادامه داد: این تشکل در راستای انجام مأموریت‌های خود، ضمن حفظ مواضع ارزشی و اصولی خود، ارتباط سازنده و به دور از رقابت ناپسند با سایر تشکل‌ها را دارد و با این روحیه انقلابی، ایجاد وحدت را سرلوحه تعاملات خود با سایرین قرار داده است.

وی با تأکید بر حساس بودن تشکل‌های دانشجویی نسبت به مسائل کشور تصریح کرد: تشکل‌های دانشجویی از طریق ابزارهای مطالبه‌گری و گفتمان‌سازی حل مسائل را پیگیری کنند و مواجهه تخصصی با مسائل کشور داشته باشند.

انتهای پیام
captcha