کد خبر: 4233879
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۹

بزرگترین طرح آبرسانی روستایی فارس به بهره‌برداری رسید

بزرگترین طرح آبرسانی روستایی استان فارس شامل طرح آبرسانی به روستاهای بخش قطرویه از سد چشمه عاشق با اعتباری بالغ بر 650 میلیارد ریال همزمان با هفته دولت افتتاح شد.

افتتاح طرح آبرسانی، نی ریزبه گزارش ایکنا از فارس، همزمان با هفته دولت، بزرگترین طرح آبرسانی روستایی استان فارس شامل طرح آبرسانی به روستاهای بخش قطرویه از سد چشمه عاشق با اعتباری بالغ بر 650 میلیارد ریال افتتاح شد.

علی شبانی، مدیرعامل آبفا فارس امروز، هفتم شهریورماه در جریان این مراسم گفت: در هفته دولت امسال ۶۴ پروژه آب و فاضلاب شامل ۵۸ پروژه آبرسانی و شش پروژه بزرگ فاضلاب با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان در ۳۰ شهر و ۲۵۰ روستای استان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به طرح مورد افتتاح اظهار کرد: شرکت آبفا استان فارس پیش از این طرح نیز به‌منظور رفع مشکل کم‌آبی در مجموعه روستایی بخش قطرویه شهرستان نی‌ریز، اقدامات متعددی انجام داده که متأسفانه به‌دلیل تداوم خشکسالی‌ها، موفقیت خاصی در این خصوص حاصل نشده است و مردم این منطقه کماکان با مشکل کم‌آبی مواجه بودند.

شبانی تصریح کرد: طبق مطالعات کارشناسی دقیق، تنها راهکار ممکن به‌منظور برون‌رفت از این بحران، استفاده از ظرفیت آب ذخیره سد چشمه عاشق تشخیص داده شد که خوشبختانه با همکاری مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در قالب طرح‌های مسئولیت اجتماعی، خط انتقال این طرح از سد چشمه عاشق تا محل احداث پکیج تصفیه آب به طول پنج کیلومتر توسط این مجتمع فولاد اجرا و امکان احداث تصفیه‌خانه آب فراهم شد.

رئیس هیئت مدیره شرکت آبفا استان فارس افزود: در همین راستا از محل این پکیج تا روستاهای ریزآب نیز خط انتقالی به طول ۱۶ هزار متر با مشارکت شرکت آبفا فارس و بسیج سازندگی استان اجرا شده است.

شبانی اضافه کرد: به‌منظور تأمین پایدار آب شرب و رفع مشکل کمبود آب در روستاهای بخش قطرویه اعم از مجموعه روستایی ریزآب، بن کلاغی، مجموعه رودخور و کارگاه، مجموعه وزیره و مجموعه کت‌آباد، طرح آبرسانی از سد چشمه عاشق شامل اجرای ۲۱ کیلومتر خط انتقال، طراحی و اجرای پکیج تصفيه آب (فیلتر شنی)، از طرف شرکت آبفا فارس در دستور کار قرار گرفت و امروز در هفته گرامیداشت هفته دولت گشایش می‌یابد.

مدیرعامل آبفا فارس ادامه داد: در این طرح آبرسانی که با اعتباری بالغ ۶۵۰ میلیارد ریال آماده بهره‌برداری شده است، پکیج تصفیه آب از نوع فیلتر شنی با دبی خروجی ۶۰ لیتر بر ثانیه طراحی و نصب شده است که آب شرب روستاهای بخش قطرویه، شامل ۹۵ روستا و آبادی، با جمعیتی بالغ بر۱۲ هزار نفر در قالب ۳۸۰۰ خانوار را از محل سد چشمه عاشق تأمین می‌‎کند.

وی از گشایش دو طرح آبرسانی دیگر در شهرستان نی‌ریز همزمان با این طرح نیز خبر داد و گفت: همزمان با گشایش بزرگترین طرح آبرسانی روستایی استان، طرح آبرسانی به شهر قطرویه شامل یک باب مخزن بتنی یک هزار متر مکعبی و ۲۰۰ متر خط انتقال با صرف اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیون ریال و همچنین طرح آبرسانی به شهر نی‌ریز شامل حفر، تجهیز و برق‌رسانی به یک حلقه چاه با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

شبانی طرح‌های آبرسانی مورد بهره‌برداری شهرستان نی‌ریز در هفته دولت را سه طرح با اعتبار مجموع ۸۷۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

انتهای پیام
captcha