کد خبر: 4233882
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۶

مراسم بزرگداشت شهدای دولت و خدمت در 50 نقطه فارس برگزار می‌شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس از برگزاری مراسم بزرگداشت هفته دولت و تکریم یاد شهدای دولت و خدمت حداقل در 50 نقطه استان خبر داد.

مراسم بزرگداشت شهدای دولت و خدمت، فارسحجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اعلام این مطلب گفت: علت نامگذاری هفته دولت، شهادت شهیدان رجایی و باهنر است، بنابراین مراسم بزرگداشتی در روز هشتم شهریورماه مصادف با سالروز شهادت این عزیزان در استان فارس برگزار می‌شود.

وی افزود: امسال مراسم تکریم شهدای جدید دولت یعنی شهید آیت‌الله رئیسی و همراهانشان را هم داریم که برنامه امسال به نام بزرگداشت شهدای دولت و خدمت نامگذاری شده است.

ملک‌مکان اظهار کرد: این مراسم طی امروز و فردا، هفتم و هشتم شهریورماه در تمام مراکز شهرستان‌های استان و حداقل 50 نقطه استان با همت ائمه جمعه و فرمانداران و با حضور گسترده مردم برگزار خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس تصریح کرد: این مراسم در شیراز همزمان با نماز مغرب و عشا روز پنج‌شنبه، هشتم شهریورماه در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن مرادی، امام جمعه سابق شهرک گلستان شیراز سخنرانی خواهد کرد و دعای کمیل و مداحی با نوای کاظم محمدی برگزار خواهد شد، گفت: مراسم مذکور با حضور مسئولان ارشد استان فارس، علما و عموم مردم شیراز برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha