کد خبر: 4236771
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۵
در راستای کمک به دانش‌آموزان بی بضاعت؛

رویداد «دستان پر مهر» در شیراز برگزار می‌شود

نخستین رویداد پویش «دستان پر مهر» در راستای کمک به دانش‌آموزان بی‌بضاعت فردا دوشنبه، 26 مهرماه در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار می‌شود.

نشست خبری رویداد «دستان پر مهر»، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، مهرداد عباسی، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره برگرهای تخصصی لاویا امروز، 25 شهریورماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز از برگزاری نخستین رویداد پویش «دستان پر مهر» در راستای کمک به دانش‌آموزان بی‌بضاعت و در آستانه بازگشایی مدارس در شیراز خبر داد و گفت: این رویداد فردا دوشنبه، 26 مهرماه در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

وی افزود: اخیرا با توجه به نیاز شدید در بحث آموزش دانش‌آموزان بی بضاعت در قالب مسئولیت اجتماعی به سمت تامین لوازم‌التحریر گام برداشته‌ایم.

عباسی تصریح کرد: برند لاویا به صورت پراکنده در یکسری فعالیت ها و در قالب مسئولیت اجتماعی طی این سال ها مشارکت داشته است؛ همچنین در زمینه‌های ورزشی، حمایت از هنرمندان، گروه‌های موسیقی و مراکز آموزشی کمک‌های نقدی و غیرنقدی انجام داده است.

وی ادامه داد: از بدو تاسیس این مجموعه با تفکر بزرگ و در محیط کوچک فعالیت خود را آغاز کرد و به طور مدام به فکر توسعه این برند بوده است.

عباسی گفت: با نزدیک شدن به اول مهر ماه کودکانی که در مجموعه ما نقاشی یا رنگ آمیزی هایی را انجام داده بودند؛ این نقاشی‌ها را در قالب نمایشگاه به معرض فروش خواهیم گذاشت و از درآمد حاصل برای هزینه تحصیلی کودکان کمک خواهیم گرفت.

وی با اشاره به اینکه از برندهای بزرگ شهر شیراز و افراد تاثیرگذار دعوت شده است تا در این رویداد شرکت کنند، یادآور شد: هدف؛ تامین نیازهای اولیه تحصیل کودکان و مشارکت و همبستگی بین برندها و هم‌افزایی بیشتر است تا این رویداد در سال‌های آینده نیز تکرار شود.

مهدی عباسی، عضو هیئت مدیره مجموعه برگرهای تخصصی لاویا نیز در این نشست با بیان اینکه این همایش در قدم اول کار خیر است اما واقعیت این است که این کارهای خیر تنها مُسکن هستند، تصریح کرد: از بزرگان شهر کمک گرفته شده تا با هم‌افزایی، تاثیرگذاری خود را بیشتر نمایان کنند و به جای مُسکن به دنبال درمان هستیم.

وی با اشاره به هویت برندی و تاثیرگذاری اجتماعی، گفت: چرخه اقتصادی کشور به سمت و سویی می‌رود که کسب و کارها لزوما درآمدها را ملاک قرار می‌دهند و بعد از سوددهی مجموعه وارد چرخه جدید می‌شوند.

عباسی تصریح کرد: این مجموعه جزو محدود برندهایی است که در کل کشور در حال فعالیت است اما مرکزیت خود را از شهر شیراز دور نکرده و با مجموعه‌های زیادی در این شهر همکاری داشته است.

وی گفت: یکی از علاقه‌مندی‌های مجموعه این است که بتواند در حوزه‌های فرهنگی و فرهنگ‌سازی نیز فعالیت داشته باشد و همچنین کسب و کارهای شیرازی را برای فعالیت‌های این چنینی در شیراز و استان فارس ترغیب کند.

امیرحسین سیاحیان، معاون و قائم مقام مجموعه برگرهای تخصصی لاویا نیز در این نشست بیان کرد: شاید به نظر بیاید مسئولیت اجتماعی تنها یک فعالیت جانبی برای برندها است، اما در واقع اقدامات عام‌المنفعه یکی از ارکان اصلی هر برند بزرگ در دنیای امروز محسوب می‌شود. از این‌رو، کسب و کارها تلاش دارند تا حس اعتماد را بیش از پیش در مردم ایجاد کنند و مجموعه برگرهای تخصصی لاویا از این قاعده مستثنی نیست.

وی افزود: انجام مسئولیت اجتماعی می‌تواند به وفاداری بلند مدت مشتریان بینجامد چرا که مسئولیت اجتماعی ثابت می‌کند که برندها و کسب و کارهای مختلف صرفاً به دنبال کسب منافع مادی و سود نیستند، بلکه برای بهبود جامعه و رفع مشکلات اجتماعی خود نیز تلاش می‌کنند اما باید توجه داشت که مسئولیت اجتماعی نباید فقط به عنوان یک ابزار بازاریابی دیده شود چرا که مردم به خوبی متوجه می‌شوند که آیا یک برند با صداقت و تعهد در مسیر مسئولیت اجتماعی قدم برمی‌دارد یا تنها به دنبال منافع مادی کوتاه‌مدت است. بنابراین، شفافیت و صداقت در انجام این نوع فعالیت‌ها کلیدی است در دنیای پررقابت امروزی.

انتهای پیام
captcha